Napsat recenzi

Dovolená s dětmi

Recenze hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2023
Přečteno: 93x
Recenze se líbila: 58 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Podle mě dost záleží za kolik sem jedete a v kterém termínu. Začátkem května už tu funguje vše. Bazén s umělými vlnami ,tobogány cca 4 hodiny denně .Obsazenost hotelu tak poloviční takže za mě nebyl problém s frontami v jídelně. Jinak osazenstvo čistě arabské. Pár čechu, slováku, poláku a rusové. Je to levný hotel který staví na téhle klientele. Chování arabu je třeba vidět. Věřím že nejsou všichni stejní ale je to asi jako s naší etnickou menšinou. Je jich takových jen 98% :-( Koupání se v hadrech v bazénu patlání se v jídle a kydání to po zemi, neustálé řvaní jejich dětí a totální nevychovanost je symbolem těchto etnik. Jinak bazény jsou čisté a uklízené pravidelně. Jídlo... no...na michelinskou hvězdu to fakt není a žádný gastro zážitky tu nečekejte. Ale takhle. Za mě to odpovídá ceně kterou jsem platil za ten zájezd. Tzn. za 4 lidi 35500,- Za tuhle cenu se to dá doporučit. Dráž asi ne. Jinak pití z kelímku se dá předejít snadno. Vyberte si bar který se vám líbí a kam budete chodit. Ty kluci se tam moc netočí, bývá na stejném baru každý den stejná obsluha. Dal jsem mu hned ze začátku 5usd a celej pobyt pil z tří deckový skleničky. Ty co ulakotili 5usd to holt lemtali z deckovejch kelímku noo :-) To je na vás. Co se týče pokoje, dají vám hnusnej s výhledem na ulici nebo do zdi. Ale zase.. za 20usd pro recepčního mužete mít pokoj s výhledem na bazény a moře. Mě to za to stálo. Peníze.. Určitě je lepší usd než euro. A to všude v egyptě. Za prvé, oni o mince moc nestojí a dolar má 1 bankovky. Navíc vám řeknou stejnou cenu v eurech i usd, nerozlišují to. Nákupy pak vyjdou o něco levněji. Ale stejně ..tu hlavní a zásadní slevu si musíte vyhádat a vysmlouvat :-) Ohledně moře..Za mě bída a utrpení. Trochu jak Balaton. Jdeš kilometr a voda po kolena :-) Ale pro lidi s menšíma dětma je to zase dobré noo. Pro mě teda ne. Joo a kamení na kraji. Na potápění tady uplně zapomente. Tady nic není a nežije. Co se cen a smlouvání týká.. Já jsem spokojen s cenou kolem 30% té puvodní. 50% je naprostá hranice a to už to musím opravdu moc chtít. Takže bojujte a nestydte se. Však oni stejně na vás vydělají 100% i když vám to nechají za třetinu, to mi věřte. Co se týká vnucování hotelových služeb jako masáží,drinku,výletu,atd.. Pokud máte o to zájem, neplatte víc než polovinu toho co chtějí. Lépe třetinu. Pokud o to nestojíte řekně te jim.... I don´t like it. Nechci to..nelíbí se mi to. Dají vám pokoj. Jináč mají pocit že vás ukecají a chodí za vámi neustále se stejnou nabídkou. Výlety...Bez problému a třikrát levnější než přez delegáta. Příklad...výlet na lod. Delegát 35euro na osobu. Tj. pro nás čtyři 140 euro. Stejný výlet s egyptany usmlouván na 60usd pro všechny. To je už sakra rozdíl. Závěrem shrnutí... Hotel dobrý ,jídlo slabší ,osazenstvo...bez komentáře :-) , moře teplé a mělké, barmani fajn když rozhodíte pár usd a naučíte se z legrace pár arabských slov jako já, mají vás rádi,smějou se s vámi,učí vás arabsky a mají radost že nejste arogantní nafoukanec.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

V celku dobré..Uklid za 1usd bakšiše naprosto v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Gastro zážitek nečekejte ale hladem neumřete. Něco jak školní jídelna před 30 ti lety u nás. Bez chuti a furt stejné. Ale za tu cenu to šlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazény čisté pravidelně uklízeno. Vše funkční. Aqua park 2h. dopoledne a 2h odpoledne. Barmani milí a usměvavý když mezi ně rozdáte pár dolaru.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Nic moc. Jsou určitě hezčí místa v Egyptě. Ale s malýma dětma asi dobrý zas. Tak napul Nemužu doporučit ale zas uplně to nehaním. Joo a špatný přístup po kamenech do moře.Chce to pantofle

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Jaké okolí? Hotely z leva i z prava.Za nimi moře před nimi poušt .Na co se ptáte? Tady není žádný okolí na procházky.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Záleží na termínu kdy sem jedete a na ceně za kterou se vám sem podaří dostat. Cca za 1300 kč na den vč.dopravy bych to doporučil. Dráž asi už moc ne.O prázdninách určitě ne. Nám se tu v celku líbilo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání