Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu El Karma Aqua Beach Resort (ex Nubia Aqua Beach) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 207 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Zákusky u večeře Zákusky u večeře
  • Odpolední káva Odpolední káva
  • Barel s vodou ze kterého máme pít. Barel s vodou ze kterého máme pít.
  • Odpolední zákusky Odpolední zákusky
  • Odpolední svačina Odpolední svačina
  • Rychlovarná konvice na pokoji Rychlovarná konvice na pokoji
  • Pláž Pláž
  • Ovoce u večeře Ovoce u večeře
  • Záchod na recepci Záchod na recepci
  • Rekonstrukce Rekonstrukce

Egyptě po několikáté, ale takový fiasko jsem nezažila. Hotel neodpovídá co nabízí cestovní kancelář. Hotel 1*. Po příjezdu na hotel v 6:30 hod. Nepřijemný personál na recepci. Náramky jsme dostali v půl jedenácté. Pak jsme šli na pozdní snídani, katastrofa, jeden druh salámu a jeden druh sýra, pečivo tvrdé. Po snídani k bazénu, které ušli, ale během oběda nás vyhodili. Balená voda za poplatek 1$, voda z barelu se nedala pít byla jejich točená z kohoutku. Hotel v rekonstrukci. Ptali jsme se jak dlouho probíhá, delegátka tvrdila, že začala před nedávnem, ale zaměstnanci hotelu, říkali čtyři měsíce. Bar na pláži pouze pití. Pláž jedna velká šílenost. Ve dvě hodiny pokoj v přízemí jak jsme si přáli, pouze 3 postele, i když jsme měli zaplacené 2+2. Na recepci řečeno, ať si děti lehnout na jednu a smrsknou se. Do tohoto hotelu nikdy více. Delegátka Lenka, arogantní jednání, nic nevěděla pořád jen telefonovala, reklamační papíry neměla u sebe. Půl hodiny jsme čekali na ni na recepci, šla za manažerem a pak před námi utekla zadním vchodem!! Cestovní kancelář by si měla udělat pořádek, koho vůbec zaměstnává!! S B**** e nikdy více. Po čtyřech dnech dohadování jsme byli přestěhováni do jiného hotelu s doplatkem.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Zaplacený pokoj 2+2, dostali jsme 2+1. Řečeno, ať se děti smrsknou na jednu postel.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Jídlo žádné. Jen kuře a hranolky, rýže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál neuklizel, žádný toaletní papír. Bylo jim to jedno.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Pláž žádná, neupravená, moře nikde. Všechny lehátka prázdná u moře nikdo.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Nikde nic.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Nikdy více do tohoto hotelu. Hotel by neměli cestovní kanceláře vůbec nabízet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání