Napsat recenzi

Jeskyně

Recenze hotelu Caves Beach Resort Hurghada ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 781x
Recenze se líbila: 266 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • je jich tam spousta.... je jich tam spousta....
  • kdo hledá...najde i moře kdo hledá...najde i moře
  • následky koupání v bazénu, moje ruka následky koupání v bazénu, moje ruka

Hotel: minimálně hodně zajímavý a vtipný, ubytování samotné v pořádku.

Strava: mají se co učit...nedovařené všechny druhy masa-hovězí absolutně tuhé, kuřecí nedopečené, ryby stejně tak, z poloviny nedosmažené.Každý den.Občas i brambory-neumí nakrájet aspoň trochu stejně velké kousky.Zeleniny dostatek, ovšem ovoce-bída.Pomeranče, banány, hrozno, jablka a cukrový meloun.Každý den, žádná změna.

Čistota: silně pokulhává, zaneřáděná okna od much, při jídle, žádný bonus při pohledu na ně,

umocňují spíš ještě větší nechuť.Nedostatek papírových ubrousků, látkové několikrát používané!!Upatlané skleněné stoly, zbytky se smetávají na židle!!Ale jinak se personál snaží.Občas zapomenou, no, kdo ne.Proto hodnotím hotel ne na 5* ale sotva na 3,08*.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Musíte si žádat na recepci třeba o toaletní papír, prý se běžně denně nedoplňuje....

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Nebudete hladovět...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Animační programy: každý den jiný-stejně nudný.

Břišní tanečnice, poker, něco, jako živý zpěv-mám hudební hluch, ale tohle se vážně nedalo poslouchat, fakír, co si donese obroušené sklo v plachtě na kterou vstoupí se 4 lidmi z obecenstva-je silák, a pro změnu břišní tanečnice v jiných šatech.Pinčesový stůl, stojící z

kopce:-) ale Fadi byl dobrý, pravidelná cvičení" water gym.." a water polo.." v bazénu.

A protože nám moře uplavalo - velký odliv trvající ca.1 měsíc a nikdo nás nehodlal na tuto dost podstatnou věc třeba informovat, jako, že za mořskou vodou musíte jít ca.120 m v botách do vody po mořském dnu bez vody, zatím Vás ale sesmahne slunce, jdete do bazénů.Ty jsou čisté, starají se o ně....ale, chemie do nich litá jen tak od oka....mi způsobila krvavé fleky na rukou a spálila kůži na obličeji.TADY vážně pozor !!! A šup do lékárny pro mast za 20 EUR.

Nevím, možná mají mezi sebou nějakou dohodu....čím víc znetvořených lidí, tím větší odběr mastí-přímá úměra se tuším tomu říká, tím větší bakšiš.POZOR na bazény.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Moře nebylo.Uplavalo, skutečně příšerné, že nás cestovka Fischer ani prodejce Zájezdy-ty jen zprostředkovávaly, ale neinformovali.Proč asi létáte k moři? Resp.k Rudému moři? Já si třeba chtěla zaplavat, podívat se na korály, na ryby i se šnorchlem, nasolit se.Místo toho mám fleky na rukou, oloupanou kůži na obličeji, otoky splaskly po 2 dnech užívání masti.Hnus, hnus a

hnus.

Nikdo nehodlá měnit přírodní jevy, ale já chtěla k moři a to tam prostě nebylo!

PS: Ona se nějak nezobrazuje celá recenze a rád tady neustále někdo upravuje názvy společností.Takže, zájezd pořádala CK " Rybář " a zprostředkovávaly "Touren" použijte němčinu :-))

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí je udržované, zeleň rovněž, zalévaná a nádherně kvetoucí.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Po 10 ti letech jsem opět letěla s CZ cestovkou.Děkuji, nikdy více.Už nikdy. Vracím se zpět do DE.

Vyloženě kalamita.

Z 12-ti denního pobytu byl 11--denní-pokoje jsme poslední den (noc) musely opustit 2,5 hod. po půlnoci a hurá transferem na letiště a šupky domů.Nedostaly jsme ani snídaňový balíček,

protože na recepci přeci neví, kdo a kdy odjíždí.Takže se někdo pěkně kapsuje za poslední pobytové dny.Protože pokud letáte z PRG, tak jste na hotelu už v 6 hod. ráno.Tudíž další klient platí to samé jako já, nicméně poslední den nevyčerpáte ani 1/10 ceny.

A určitě pozor pro lidi např.hůře chodící. Ono, 120 m možná více po mořském dnu v botách do vody bych si dovolila moc nedoporučovat.Náročné i pro relativně zdravé lidi.

Pozorně čtěte a porovnávejte, co jste si objednali a co máte ve smlouvě.Třeba pokoj s výhledem na moře, jako my a pokoj jsme nedostaly, ale my už jej ani nechtěly, protože byl výhled pouze na šutry.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání