Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Titanic Palace Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 887x
Recenze se líbila: 113 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po přečtení recenzí, to vypadalo, že jedeme do staré hrůzy, kde není co jíst a dá se koupat leda v kaluži, opak je pravdou! Příjemný hotel, milý personál, průměrná pláž a super aquapark + úžasné šnorchlování na konci mola.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Starší vypabevení, ale vše bylo čisté, uklizené, nezapáchající. Zaplatili jsme si rodinný pokoj 2+2, trochu jsme doufali v oddělené místnosti, které nebyly, ale i tak to bylo super. Dostatek úložných prostorů, příjemné spaní, sprcha i vana, klimoška funkční, čt 24 v televizi jako bonus. Bohužel komáři se tam snad někde líhli, takže pravidelný lov a podle barev na zdi, to tam lovil kde-kdo. :-D

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Opakující se, ale i tak velký výběr, venkovní grily a milý personál. Ono po 3 dnech už nevíte, co byste si dali, ale mnoho druhů pečiva, masa, příloh, dortů také dost. Ovoce asi 7 druhů, prostě vybrat se dalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál milý, s našimi dětmi neustále blbli, nikdo se nemračil, naprostý TOP je ANIMÁTORSKÝ TÝM. Především černoch s palmou na hlavě, ten byl nezapomenutelný a očividně ho jeho práce opravdu baví. Dětský program chytře separován do okolí amfiteatru - takže na pláž, což večer jistě ocení lidé v hotelu. Každý z personálu tam má minimálně jednu přítelkyni v ČR, je vidět, jak tam některé turistky jezdí "na lov".

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Věděli jsme, že pláž je spíš brouzdaliště, takže nás to nepřekvapilo. Moře čisté, na lopatičkování dětí naprosto ideální, každý den jsme šli šnorchlovat do hloubky na konec mola a bylo na co koukat! Moře v listopadu příjemné a čisté. Pláž, aquapark, bazény, ubytování... je to v tomto pořadí a je to super. Sice ten kdo bydlí u recepce to má k vodě dál, ale je to jediný pohyb na dovče, takže to neva.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Před hotelem pár obchodů, malá fontánka, silnice a vedlejší hotely... uplně nebylo kam vyrazit, ale to stejně v Egyptně nechcete, to neni Řecko, abyste se šli projít a sedli si do pěkné taverničky a sledovali ruch!

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bylo nám tam příjemně, nic nám nechybělo a užili jsme si super dovču s milým personálem, zařádili na toboganech a zašnorchlovali si v moři. Plné pupky už je jen bonus.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka Nečasová : Titanic Palace - 22. 7. 2023 10:34

S hotelem jsem byla max spokojená. Pokoje možná nejsou úplně luxusní, ale jsou hezké a čisté.. Normální člověk ani nepotřebuje luxus, jelikož se tam jen osprchuje, přespí a pak je celý den u bazénu, někde na výletě, nebo u moře.. Personál je velice milý, ochotný a přátelský a to i přes to, že tam v tom parnu makají jako šrouby.. Pořád se nás ptali, jestli je vše ok a jestli nám něco nechybí.. Jediné, co mě mrzelo, bylo, že byl odliv, ale za to nemůže hotel ani personál.. Prostě se šlo na molo a tam se dalo si zaplavat i šnorchlovat.. Určitě se tam s rodinou někdy vrátíme ❤️ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání