Napsat recenzi

dovolená červen 2021

Recenze hotelu Titanic Palace Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2021
Přečteno: 295x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jen pro lidi vyhledávající dovolenou u bazénu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Bungalov v bazénovém komplexu. Příjemné ubytování, standardní zařízení, musíte však počítat se všudypřítomnými komáry, díky kterým nebudete mít klidné spaní. Ani odpuzovače do zásuvky, spray proti komárům a ani objednaný postřik na hotelové recepci dostatečně nepomůže.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Na výběr je společná jídelna nebo ala carte restaurace.

V jídelně byl denně výběr jen pasta (těstoviny) 2 druhy, každý den stejné. Obvykle rýže nebo brambory a ryba nevalné chuti (a to ryby miluju) a někdy kuře nebo hovězí kostky. Pult se studenou kuchyní - 2 talířky s nějakými rolkami, každý den stejné - nelákavé, nedobré. Salátový bar, nakrájená rajčata, okurky, paprika a nakrouhané bílé a červené zelí, nic z toho není ochucené. Venku byl gril, každý den grilované kuře, jen občas nějaký jiný druh masa, jednou hovězí a jednou krůta. Sladkostí dostatek, asi dobré, nemůžu moc hodnotit.

Říkali jsme tomu školní jídelna, dle chuti i vzhledu. Vše servírované za skleněným pultem, jen salátový bar, sladké a ovoce si můžete sami nabrat.

Ala carte restaurace = lepší jídlo, obvzláště nám chutnalo v Mongolské a Mexické.

Měli jsme zakoupený program Ultra All Inclusive = vůbec jsme ho nemohli využít. Když jsme přišli po 9 hodině na pozdní večeři, pokaždé nás nepustili, jídelna byla plná Arabáčů, ale bílé tam nepustili. Tak stejně nebylo žádné jídlo v loby baru v době mimo výdejní dobu jídel. Hotel je silně proarabský. Arabové vždy ignorují frontu na jídlo nebo pití a jsou první obsloužení, mají vyhrazené časy jen pro sebe v hotelové jídelně. Všude předbíhají, všude mají přednost. Za nic nepoděkují. Vytvářejí nepřátelské prostředí díky svému chování. Nikde jinde v Egyptě jsem to nezažila, jen v tomto hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Aquapark dobrý, bazén u bungalovu výborný, obsluha personálu standardní, úklid mizerný, obvykle jsme je museli někde nahánět, aby nám dali toaletní papír, vodu, kafe, čaj na pokoj nebo šampóny, na úklid přišli za 8 dní pouze jednou, kdy tedy i vytřeli a jednou nám jen převlékli lůžka bez vytření. Tenis jsme v tom hicu nezkoušeli, ale chtěli jsme si zahrát minigolf, který je tak trochu zastrčený v přední části hotelu, kde je spíše skladiště nepotřebných věcí, je to dost neudržované. Vzhledem k tomu, že poslední možnost je si zahrát od 16-17h, tak jsme to vzdali, protože bylo stále ještě velké horko. Využili jsme však bowling a kulečník, tam jsme byli několikrát.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Moře při odlivu ustupuje od pláže na půl km daleko. Při přílivu je tam max. do půl lýtek, což je brzy ráno a vrací se na večer, přes den je tam holý písek. Jediný přístup k moři je přes molo. V našem termínu byl hotel poměrně hodně obsazený a jediné schody, které bylo možné použít na plavání v moři byly ucpané hromadou lidí. Z druhé strany byl ještě jeden žebřík a ten se dal někdy využít pro vstup do vody, jindy to plavčík zakázal. V moři jsme byli z toho důvodu jen 2x.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Problém bylo najít funkční Pharmacy. Obchody i lékárny jsou většinou pozavírané, nefunkční, nikde žádní turisti mimo hotely. Obchůdky těsně u hotelů fungují, dostat cenu na obvyklou 1/3 původní ceny už začíná být trošku problém. Řekla bych, že se Egypťanům znechutilo smlouvání :-).

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Už se tam nechci vracet, jsou rozhodně lepší hotely, přívětivější k evropské klientele, gastronomicky na výši. Kdyby tam nebyl aquapark, byla by ta dovolená úplně ztracená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání