Napsat recenzi

Titanic Palace - dobrá volba

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 200x
Recenze se líbila: 401 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme v hotelu minulý rok, na 12 dní. Jezdíme každý rok na dovolenou, tudíž mohu usoudit, že hotel je uspokojující.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokud nechytnete pokoj hned u repráků, tak je to ok. Čím dále máte pokoj od hlavní budovy, tím líp. My jsme si připlatili za pokoj se vchodem do bazénu (cca 3 000 kč), ale pozor pokud v tomhle případě máte děti, moc nám ten pokoj dát nechtělu kvůli dítěti (8 let), takže na vlastni zodpovědnost. Jinak luxus.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Já si myslím že každý najde to, na co má chuť.. prostě se to liší od české kuchyně, to snad musíte pochopit, proto typickej čech zvyklý na svíčkovou od maminky, nebo vepřoknedlozelo si zde asi moc nepošmakuje, ale jídlo za mě super :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Pokud jste blondýna, budete mít problém -> strašně vlezlý a dotěrný personál. Často jsem slýchala větu "česky hesky", ale dá se s němi vyjít :)

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Krásné korály a ryby všeho druhu

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Příští týden jedem do tohoto hotelu podruhé, moc se těšíme :P

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Sasa: Titanic palace - 14. 7. 2015 11:55

My jsme tu dnes s přítelkyní druhy den a po tom co jsme viděli pokoj co nám dali tak jsme si raději zaplatili bungolov za dalších 20€ na noc, ale ten je super. Jsem v Egyptě po třetí, ale nikde jsem neviděl takový nepořádek v bazénech jako tady jen doufám že se to zlepší. Moře to bych raději ani nezmiňoval přes den je moře vzdáleno od pláže asi 400 metru, ale na druhou stranu je zde velké molo a jezdí tady auto které vás doveze až nakonec mola. Jen tak už skocite přímo do hluboké vody takže mimo pěkného snorchlovani si moře moc neuzijete. Aquapark je zde sice očividně starší, ale na Egypt dobrý a myslím že si zde spousta lidí užije navíc fronty tu nejsou téměř žádné. Co se týká stravy tak moc posuzovat nemohu, jsme tady druhy den, ale minimálně na snídani je každý den to same, ale mají velký výběr a chuťově to není určité spatne. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání