Napsat recenzi

titanic beach spa a aqva park

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 603x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

s b***** sme bili již na výce dovolených vždy vcelku spokojený tetokrát bil problem už po příletu na letišti nám delegát zamumla jen neco o výzu na pul pusi aniž bz nás smerova nebo informoval kam dál místo klimatyzovaného autobus přijel mikrobus špinavý a zapáchající kufry se ukladali na střechu po příjezdu na hotel nás nikdo nečekal a kufry sme sundavali pomocí řidiče narecepci nám řekli že pokoj neni volný aže máme čekat do 14 hodin nekolikrát sme se zeptali zda za poplatek pokoj dát dříve třikrát nás odmítli a po štvrté si řekli o peníze a i přesto že před peti minutami pokoj nebyl najednou byli volné dva delekáta hotelu sme vydeli jednou na ceduli se schuzkami chybeli datumi další náštevy delegáta strava je dene temeř až na malou zmenu stejná neodpovýdá 5hvezdám tak tři a slabé u grylovaného jídla venku chybeli talíře tak zvaný ala kárt bili sme v grilu totální propadák maso nebilo vhodné na grilování a bylo ho velmi malé množství /hovězí/ pokut přídete na pláž díl je problé s volným lehátkem voda v bazénech bila studená vykuřování hmizu za přítomnosti lidí zavalení kouřem večerní program tak zvaní anymáci zábava zdob totality no co dodat titanic je příhodný název pro teto pobyt v hotelu jediné plus bil uklid pokoje doplnování baru pitím a česky mluvýcim delegátem na výletě na hrobky

Ubytování  průměrně (3,9/5)

mmmm

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

mmmm

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

mmmm

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

mmmm

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

mmmm

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

mmm

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mm: Vás klient - 21. 10. 2018 7:05

Je zřejmé absolventem Oxfordu čili pomocné školy ! Gramatika jako v Blesku sdělil nám že je mlátili myslel asi pobyt To se nedalo číst reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání