Napsat recenzi

Super!

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 2 005x
Recenze se líbila: 551 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Večeře v restauraci pouze pro dospělé Večeře v restauraci pouze pro dospělé
  • Pohled z našeho pokoje Pohled z našeho pokoje
  • Vodní bar Vodní bar
  • Recepce Recepce
  • Pohled z pokoje Pohled z pokoje

Jako první bych chtěla podotknout že tento hotel je rozdělen nebo spíše součástí hotelu Titanic Beach. Pokud tedy bydlíte v Titanic Palace můžete využívat veškeré služby hotelu Titanic Beach - stejná pláž, aqua park, restaurace, bazény... A naopak. Hotel je čistý, klidný, personál příjemný.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokud na recepci podstrčíte nějaký ten bakšiš, většinou 10-20 dolarů, dokáží vám najít pokoj s nádherným výhledem na areál, na moře či pokoj v přízemí se vstupem do bazénu přímo z balkonku. Každý den doplněná lednice, vyměněné ručníky apod. Přistýlka - nemusíte se bát je opravdu prostorná a dospělý člověk se na ní báječně vyspí, pokud ji máte zaplacenou a na pokoji nebude připravená, stačí jen poprosit personál-i uklízeče, kohokoliv a hned to napraví. Na každém pokoji je číselný trezor, televize s polskými, německými a ruskými programy, vysoušeč vlasů..

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Každý si najde to svoje, vaří dobře, veliký výběr. Pro představu.. Snídaně - každý den stejná, vajíčka, omelety, palačinky, pečivo, džemy, saláty, párky.. Obědy - velmi chutné polévky, fazole, kuřecí maso, ryby, saláty, mořské plody, rýže, hranolky, karbanátky apod.. Jídla se ve směs opakují. Osobně jsem si za 11 dní přivezla 4 kila nahoře :) Doporučuji číst cedulky co vlastně jíte, může se stát že si naberete třeba i velblouda. S čistotou jsme neměli problém. Občas chybí skleničky na pití, nebo talíře ale pokud poprosíte personál ihned vám mile rádi vyhoví k vaši spokojenosti. Nevím jestli hotel nabízí třeba polopenzi, ale už bych nevolila nic jiného než all inclusive..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Číšníci skvělí, pokud večer nechcete pořád lítat pro pití podstrčte euro nebo dolar a budou vás obskakovat jako vlastní. Při obdržení karty od pokoje dostanete 20 min masáže zdarma, SPA centrum funguje jinak za příplatek. Masáže a kúry - různé ceny cca od 35 euro, ale stojí vážně za to. Svoje ručníky se nevyplatí tahat sebou, jsou tu zdarma zvlášť osušky na pláž. V Hotelu je Game room, kde najdete internet za příplatek, tuším že to bylo asi 5 euro na hodinu. Bowling asi 35 euro na hodinu. Discotéka je tu také, nosit pití zdarma si sem můžete z Lobby baru - který patří do balíčku all inclusive, ale pokud se vám nebude chtít, pití si zde můžete koupit. O program se postarají Čeští a zahraniční animátoři, plážové hry, vodní polo, aqua aerobik, a každý večer disco pro děti a po té program i pro dospělé (břišní tanečnice, miss a mistr Titanic Palace.. , .. Výlety zajišťují delegáti přímo v hotelu.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Dovolenou u moře nečekejte, pláž krásná, ale moře žádné - asi 500 m voda max po kolena. Koupání vám vynahradí řada bazénů, ty jsou čistě a udržované. Pokud nebudete líní v moři se krásně vykoupete vzadu na molu, kam dokonce jezdí i mini autobusek. Na šnorchlování tu jsou krásné korály a tisíce mořských živočichů.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Před hotelem najdete krámky, kde platí smlouvat, smlouvat, smlouvat - nekompromisně. Hrozně nás to bavilo. Do centra to je kousek taxíkem cca za 5 dolarů. Obchody jsou i přímo v hotelu - ty jsou ale předražené například cigarety seženete před hotelem o 2 eura levnější a ostatní věci také..

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jeli jsme sem smíření s tím že budeme bez moře a nakonec nám to ani nevadilo. Jediné co nás obtěžovalo byli ruští turisté, jejich nevychované děti a šestý smysl pro dělání nepořádku .. , bohužel s tím nikdo nic neudělá. Jinak krásná dovolená za slušné peníze (květnové ceny byly nižší cca 11 dní 15tis. i s pojištěním a vízem) a byli jsme zde když nebyl hotel plně obsazen. Upřímně nechápu předchozí záporné recenze, neříkám že jsme nenašli chybičky. Vypadával občas proud, ale když se v 6h večer zavřou bazény a všichni se jdou na pokoj sprchovat, pustit klimatizaci a televizi je celkem logické, že se to občas může stát. Nicméně my se sem rádi vrátíme :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání