Napsat recenzi

Recenze hotelu Titanic Beach Aquapark + Titanic Palace

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 485x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi vydařená dovolená super pro rodiny s dětmi, legrační cena mě opravdu pobavila.... Termín ideální květen , 26 C voda 33-38 vzduch, v sezóně drahé a vedro. Jak se píše v ostatních recenzích, v sezóně tu musí být příšerné množství lidí, takže pak je všechno úplně špatně.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje byly čisté, udržované, personál jsme nikdy neviděli, ale uklizeno bylo vždy a na posteli zvířátka z ručníků :-) podpořeno 1E. Čisto i všude jinde. Pokojů mnoho, měli jsme zaplacené 2+2 přistýlky, pro nedostupnost ve výběru při objednání 3dny před odletem. Na místě při Check-Inu jsme se rozhodli za 115 E / 8 dnů připlatit rodinný pokoj s dvěma ložnicemi a byli jsme spokojeni. Nejlepší je bydlet v přízemí, protože bazén máte vždy cca 5-20 m před dveřmi z pokoje a nemusíte chodit pochodbách a schodech. Vstupní dveře jsme pak už nepoužívali, chodili jsem právě stranou k bazénům, což bylo super.Jinak hotely jsou to dva velmi podobné ležící vedle sebe, mající dvě recepce, ale propojené nákupním a zábavním centrem. Po ubytování v jednom z hotelů, můžete all inclusive program čerpat v kterémkoli z nich. Užívat jakékoli vybavení ve kterémkoli z hotelů. V obou hotelích je velké množství bazénů, různě propojených s mostky, opravdu hezké. Směrem k moři jsou situovány zábavní bazény, divoká řeka, dětský bazén s tobogány a bazén s vlnami. Nejmenší děti co pouštějí na normální tobogány musejí mít 120cm. Menší pouze na dětské, taky nejsou špatné. Rozměry celého komplexu jsou cca 300 šíře pobřeží, 750 od recepce k vodě :-)

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídla a pití dostatek všude a pořád, kvalita jídla, nic moc. Jakoby vůbec neumeli vařit - neumějí ! Sotva skončila snídaně, začala svačina, jak skončila svačina, byl oběd, pak odpolední snack, pak zase večeře a pak pozdní večeře, alko nealko co chcete. Po třech dnech jsme si však musli jít odpočinout do MC a KFC v Senzo MALL místní shopping centrum 7 E taxi tam i zpět. Jídlo asi 6 restaurací + dalších asi 8 ala card které můžete využít jdnou za pobyt po předchozí rezervaci, což jsem samozřejmě prošvihli...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V hotelu je pořád co dělat, snad vše je v ceně, takže jsme skoro nic nevyužili, sačí ten pocit, že jsme mohli... kulečník, bowling, posilovna, masáže, kosmetika, diskotéka, animace a nevím co ještě. Personál ochotný, někdy špatně chápe, ale moc se všichni snaží, nikdo se nefláká. Je skvělé, že poznáte vždy, kdo tu velí, protože všichni mají stejnokroj služebnictva na Titanicu a poznáte to podle frček.

Internet na týden za 50 E, na den za tuším 7 E, ale vše bohužel pro jedno zařízení.

Vzhledem k chabému zabazpečení, kdy se do sítě může přihlásit kdokoli s čímkoli pouze bez zaplacení mu nejede net ven. Pokud bude někdo schopný a dokáže na stejné rozhraní, kterým je připojen naroutovat jinou síť, kteou NATuje, může serfovat jak je libo na čemkoli co má s sebou, když si nastaví ručně bránu a DNS. Osobně odzkoušeno :-)))

Výlety potápění s občany Ruské fedrace je to težké a když jsme se po 15 minutách marného boje zanořili, někteří již po následujících 15-ti minutách museli ven a pod lodí vytahovli bojku :-))) Výlet ponorkou je super pro ty co se nepotápí cca 10-15m pod vodou. Navštívili jsme Luxor se super delegátem Yasirem, bylo vidět, že ho to baví, nevhodné pro děti. Čtyřkolky safari - poušť a všude jen poušť....

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Písečná pláž u hotelu je skutečně vhodná pro děti, protože je voda cca 500m opravdu tak po pas. Není to vhodné pro plavce, kteří aby si zaplavali, tak z lehátka na pláži musejí urazit cca 450 m po mole do hluboké vody. Každopádně na konec mola si udelějte výlet i se šnorchlem a ploutvemi jsou tam krásné korály a pestrobarevné rybičky. Na pláži všude i ubazénu lehátka, ručníky si nenechte večer sebrat, stojí to pak 10 E za kus :-) Osobně odzkoušeno :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí tohoto hotelu jsou další hotely v řadě kolem pobřeží. Vyjdete-li s z hotelu ven, půjdete uličkou obchodů, ale spíše to memá cenu, protoře Vás bude někdo neustále tahat do krámku aby jste něco koupili. Smlouvat a na 50% Když se urazí, nevadí, jinde už víte co si můžete dovolit :-) nebo Vám to nakonec stejně prodá...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Super dovolená, ale všudypřítomní občané Ruské Federace :-( Nedokážu si představit, že bychom bydleli jinde než v Hurgádě, protože celou cestu do Marsa Alam je sem tam nějaký ten hotel, ale jinak kolem opravdu krajina jako na Marsu. Hrůza, nide nic, nikam by se nedalo, hrůza.... Marsa Alam samotné je neutěšené nuda...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání