Napsat recenzi

Krásná dovolená za dostupnou cenu

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 926x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Před odjezdem jsem koukala na recenze tohoto hotelu, převázně nejsou špatné, ale některé jsou až děsivé. Po příjezdu do hotelu a prvního dne stráveném v hotelu jsem neměla slušného slova na lidi, kteří píšou tady, tak hrozné komentáře o tomto hotelu...jídlu, úklidu, oblasti a servisu. Tyto recenze píšou lidé, kterým se nezavděčíte ničím :) Kteří vidí ukázky dovolených na Havaji a Maledivách a pak jsou zklamaní z toho, že Egypt byl úplně jiný. Ano, můžete mít na večeři každý den humry, grilované krevety, dokonce i ruský kaviár na snídaní a na svačinu sushi, ale do pr...le zaplaťte za to!!! A pokud zaplatíte 60tis/ os za dovolenou a nemáte to, co vydíte v televizi, pak sem pište takové komentáře, jako "nejhorší dovolená" atd. My jsme zaplatili 13tis/os. a myslím, že jsme dostali, to co jsme zaplatili a to co nám bylo slibováno.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokud nedáte bakšiš na recepci, tak nepočítejte s nejlepším pokojem na hotelu, to je jasný. Egypt je o bakšišu, je to jiná kultura, jiný národ, jiné zvyky a pokud se tomu nechcete přizpůsobit nejezděte do Egypta. My jsme dali na recepcy po příjezdu 15 dolarů navíc a měli jsme nejlepší pokoj. Vybírejte pokoje v přízemí a v prosřed, protože pak budete mít blízko k bazénu, k restauracím, aquaparku a k pláži. Ubytování bylo hezké, útulné, čisté, bazén jsmě měli od postele cca 15m. Pokoje jsou celkem velké, nemačkáte se jak sardinky. Krásná koupelna, velký sprchový kout (i pro dva :))

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Klasika. Snídaně: vajíčka na všechny způsoby, ovoce, zelenina, párky, pomazánky, pečivo, sladké pečivo, jogurty atd. Obědy: málo kuřecího masa, jinak se dalo. Spousta druhů salátů, zeleniny, občas nějaká rybka, těstoviny. Pak byla svačina....ta byla super. Hranolky, saláty, kuřecí kousky, hamburgry atd. Ta nám moc chutnala a večeře byly také dobré, každý si něco vybral. Je pravda, že po několika dnech Vám to přišlo stejná, ale zase. Je to jiná kultura, jiné jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu super. Nemuseli jsme ani za týden vyndat nohu z areálu hotelu. Každý večer byly různé akce, je tam herna, obchůdky, různé restaurace a na hotel celkem slušná diskotéka. Ve dvou jsme se celkem dobře zabavili. Personál hotelu super, každý den nám krásné uklízeli pokoje, i umývali každý den podlahu. Samozřejmě nám z ručníku dělali neuvěřitelné díla, ale nechávali jsme na polštáři každý den dolar. Nevím, kdybychom nezaplatili, třeba bude úklid horší, ale bakšiš je zvyk....pokud nedáte bakšiš, je to bráno jako urážka. Jo a také animátoři super :)

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře bylo nevyzpytatelné. Je to záliv, takže musíte počítat s velkými odlivy a nevíte, kdy přijdou. Je pravda, že jdete 500m do moře a vodu máte po kolena, ale tím, jak je tam málo vody se ta voda rychle v tom horku ohřeje a je neuvěřitelně teplá, jako ve vaně. Leželi jsme třeba 2 hodiny ve vodě a v tý vyhřátý slaný vodě to bylo super. Na klouby, kožní problémy atd. úplný balzám, ale nemůžete si zaplavat. Pokud si chcete zaplavat a potápět se, tak je tam molo a na konci mola je 6m hluboká voda. Tak nádherný potápění jsem nikde neviděla a to jsem byla i na Havaji. Na konec mola jste se mohli buď nechat zavést minibuskem, který jezdil tam a zpět a nebo to vzít procházkou. My se s přítelem vždy raději prošli a neuškodilo nám to. Na pláži je písek a a ni nepotřebujete boty, což je super. Řikali jsme si s přítelem, že až budeme mít děti, tak se určitě vrátím, protože pro děti moře super. Jo a ještě jsem chtěla upozornit na ty odlivy. Je to fakt různý....někdy jsme přišli ráno v 9h a byla krásná čistá voda, další den jsme přišli na pláž v 10h a místo moře, tam byl mokrý písek a voda se vrátila zpět až třeba po obědě :) Ale s těma nádhernýma bazénama nám to ani nevadilo. Dopoledne jsme byli u bazénu, odpoledné v moři.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Super skluzavky, hezký jsme se na nich vybláznili, chodili jsme každý den. Hotelový komlex je tak obrovský, že celý týden nemusíte vylézt ven z hotelu. Každopádně před hotelem jsou ještě obchůdky, které stojí za to vidět. Doporučuji obchůdek s parfémy...kde je prodavač TITO alias Honza :)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem z hotelu máme krásný. Strašně jsme si to s přítelem užili a hned bych se tam vrátila. Jenom chci na závěr napsat, že Vaše dovolená bude hlavně o tom, jakou jsi ji uděláte vy sami :) My si tam našli spoustu kamarádů a loučení s dovolenou bylo pro nás smutné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: dotaz - 1. 6. 2013 15:34

Dobrý den Jano, za týden se chystáme do tohoto hotelu. Je pravda že Vás z pláže i od bazénu vyhodí v 17h, a tobogány jsou omezeny váhou 70kg? Některé recenze mě opravdu děsí. Děkuji za odpověď. reagovat

Jana: Re: dotaz - 2. 6. 2013 19:45

Dobry den Lenko, lidi tady zase zbytečně straší :( Je tam myslím někde napsané, že v moři by se mělo koupat asi do 18h, ale nikdo Vás odtamtud nevyhodí. My jsme šli k moři skoro každý den kolem cca 15h a vraceli se kolem 19h a pak jsme se procházeli po večeři na pláži. Horší je, že většinou v noci byl odliv, takže v noci se pak ani koupat nedalo a molo se zavíralo. Do 70 kg je jenom jeden malý tobogán a jinak všechny tobogány byly neomezeně. Přítel má přes 100kg a vyřádil se na tobogánech dostatečně ;) reagovat

Michal: Reakce - 25. 6. 2013 11:37

Priletel jsem pred par dnama a musim podotknout ze lidi nestrasi s recenzema. Kdyz napise 8 lidi z deseti ze to bylo otresne neco na tom bude nemyslite a nikdo si nepredstavuje Maledivy ani Havaj. Bohuzel nekomu staci jedna kladna recenze stylu viz. vyse a jedou. Ja tuhle recenzi taky cetl nez jsem odletel a byl jsem uplne stejny. Ptal jsem se ostatnich lidi z hotelu a meli stejny nazor akorat ne vsichni pak pisou sem. Realita je uplne jina. Ja byl na 12 dni ... 4 den jsem nevedel co mam jist.Jidlo opravdu otresne. Nedivim se vam ze za 13 000 se vam libilo vzdyt je to za hubicku jenze ne vsem se postesti to za takovou castku sehnat. Daval jsem si treba tunaka ,ten byl sama kost, kase bez chuti, parky tvrde,fronty na sklenicky,na omelety,na spagety,na hranolky ,na hamburgery,precpane restaurace, kecup berete od cizyho stolu,nealko zredene. U bazenu muzete byt do 17 h. ...Proc? Tohle je vase vysnena dovolena. Ok :) reagovat

Lenka: Re: Reak - 25. 6. 2013 12:13

My jsme se vrátili z tohoto hotelu před týdnem a byli jsme s přítelem nad míru spokojeni. Tento hotel se nám zatím líbil v Egyptě nejvíce. Byli jsme také na 12 dní a každý den jsme měli co dělat. Asi jak si dovolenou zorganizujete, takovou ji máte. Jak cestovní kancelář, tak samotní Egypťané nabízí několik výletů, takže se určitě dá co dělat. V aquaparku jsme se také dobře vyblbli. Na Egypt bylo jídlo dost dobré, co se týká jiných hotelů v Egyptě, zdaleka jsem nikde nezažila takový výběr jídla. Každý den ovoce - pomeranče, jablka, ob den banány a hroznové víno, večer melouny (žlutý, červený). K snídani každý den pečivo, palačinky, omelety, volská oka, sýry, salámy, med, džemy, mléko, cereálie, klobásky, zelenina, dorty, zákusky, sladké pečivo - já tedy nevím, co jiného byste si k snídani představoval. Obědy byli slabší, ale tak to v Egyptě je, mají lehčí obědy. Večeře - každý den něco jiného, vždy dva druhy polívek, ano možná přílohy byli každý den stejné, ale nevím co jiného kromě rýže, hranolek, brambor, těstovin, kaše a grilované zeleniny, by měli ještě dělat. A pokud mě nějaký den nic k jídlu nenadchlo, tak to přičítám spíše své vybíravosti, protože přítel se každý den najedl. V hotelu je restaurace, která je určená pouze pro dospělé, za celých 12 dní v ní nebylo více jak 20 lidí najednou, takže paráda. Hotel je navíc propojen s hotelem Titanic Palace, kam jsme chodili každý den k bazénům - méně lidí, lepší animátoři. Jediné negativum - večerní show, nám se zdáli nudné, ale to jen proto, že jsme zažili lepší např. v Maroku a srovnávali jsme. Co se týká moře, dopředu jsme věděli že moře je 700m po kotníky a při odlivu žádné, nám to osobně nevadilo, tomu kdo se rád koupe v moři, tento hotel nedoporučuji. Není pravda, že Vás v 17h vyhodí od bazénu, vše je na domluvě. Osušky se vrací do 17,30, pokud chcete u bazénu zůstat déle, jednoduše si je vyměníte další den ráno. Dříve než pojedete do Egypta si přečtěte nějaké informace o této zemi, a pak nebudete zklamáni. Těmito recenzemi odrazujete spoustu lidí. Celých 12 dní jsme si říkali, že nechápe lidi, co píšou takovéto recenze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání