Napsat recenzi

Dobrý hotel, ale pozor na...

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 2 038x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou s 2 dětmi předškolního věku mohu hodnotit jako pěknou.

Ale mám z tohoto hotelu pár zážitků, které jsem mít nemusel.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj jsme měli pěkný, velice čistý, ručníky měnili každý den.

Problémem bylo jen to, že jsem je celý den musel prudit, aby mi přidali do čtyřlůžkového pokoje slibovanou přistýlku. protože nás bylo 5.

Vyřešila to večer až delegátka.

Podobný problém jsem měl s doplňováním minibaru. 2 lahve balené vody každý den a litr Spritu a Coly každý druhý den byl pro mě neočekávaný komfort. Druhá věc je, že to nikdy nebylo doplněno tak jak mělo, takže jsem je celý pobyt prudil ať to doplní.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo bylo dobré. Málo kořeněné, ale na to si chuťové buňky brzy zvykly. masa byly hromady, s Tunisem nesrovnatelné. Překvapily mě automaty na Sprite, Fantu, Colu. Dětem jsme je ředili vodou a tak měli podstatně kvalitnější pití, než jsou jejich tradiční chemické skoro-džusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Před zaplacením zájezdu si změřte děti a převažte se!!!

Vybavení hotelu je dobré až na tobogány a toaletu u klouzaček.

Na skluzavvkách v brouzdališti nesmíte jezdit s dětmi. Na modrých a zelených tobogánech nesmí jezdit děti do 120 cm. Na nejdelším tobogánu nesmí jezdit ani lidi nad 70 Kg. Na všech tobogánech musíte jezdit na jakýchsi karimatkách. Byly tam 4 na 2 tobogány, takže se čekalo, i když byl hotel plný přeškoláků, kteří tam nejezdili. O prázdninách to musí být katastrofa. Navíc tam nemůžete jezdit společně s dětmi. takže když se vaše dítě bojí a chce alespoň první jízdu společnou, nemáte šanci.

V Aquaparku jsou jen sprchy, kam chodili na záchod jen České děti. nejbližší záchod je v restauraci na pláži, tj. cca 50 metrů. Bar v Aquaparku taky není.

Jinak volejbal, fotbal, petang se v hotelu hrál každý den. Takže pro sportovce perfektní.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře jsme si užili. Při odlivu jsme brouzdali po kotníky ve vodě a pozorovali s dětmi malé kraby a mušle. Při přílivu děti šnorchlovaly samy. Na konci molu jsme šnorchlovali společně. Pláž je ideální pro výuku Windserfingu a ježdění na prkně poháněném drakem. Jezdíte si a instruktor vedle vás jde po kolena ve vodě a říká vám, co máte dělat. Jen ta cena je hrozná, 10-15 € na hodinu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nikam jsme nešli. V Egyptě to myslím nemá smysl.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dobrý. Hotel je v pohodě. Jen řídící perzonál by mohl být víc normální. Barmani jsou také v pohodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání