Napsat recenzi

v grand RESORTU

Recenze hotelu The Grand Resort Hurghada ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 323x
Recenze se líbila: 220 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  •  Wa Leila Show Wa Leila Show
  • pusinka pusinka
  • vyhled z pokoje  RESORT vyhled z pokoje RESORT
  • rybka  a meduza rybka a meduza
  • vylet   Safaga vylet Safaga
  • muzeum v hotelu 1000 +1 muzeum v hotelu 1000 +1
  • v hotelu 1000+1 v hotelu 1000+1
  • v hotelu 1000+1 v hotelu 1000+1
  • muzeum muzeum

Hotel 5* pres silnici . naše Lenost jit par kroku k mori nas pripravila o uzasny Areal byli jsme několikrát v Grandu u moře ,ale Resort je nesrovnatelně nadherny ma mnoho restauraci, dobre jidlo ,po celou dobu a usluzny personal.Lide se usmivali ,zdravili vetsinou z celeho sveta ! kdo hleda ulomene kosticky mozaiky v bazenu ,prominte je stoural .Vylety do Port SAFAGA lodi byly pekne ,nebot v Hurgade je koralu malo.Hotel velmi pripomina Palace v Benatkach nebo v Marakesi udrzovana zelen .Vylet na Show do hotelu 1000+1 noc je zazitek usmevny ,tam už nikdy ,jezdí zde zájezdy Němců na představení a hotel byl plný arabských rodin

Ubytování  průměrně (4,2/5)

ciste velkoryse az na karticky misto klicu, dost nefungovaly ani kdyz recepcni ozivil jejich kod.1311 krasny vyhled ve 3.Patre s vytahem

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

8 restauraci ,mexicka, italska,,marakes, mahara atd jidlo vynikajici a hodne.Bio kachna cervene zeli a pivko chutnala ,spousty zeleniny, losos ,salaty a polevky opravdu skvostne .Pokud si telo rozehrate na slunci znicite ledovym drinkem budete mit Problem = Faraona .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ochotni a vse s usmevem horko Sem nebo tam opravdu pracovity prijemny personal, litali jako by nic.Clovek si uvedomi jsem v Africe,pousti, mam

koupelnu,teplouu vodu , postel v takovem palaci !!!.Rude more -je jedinecne na cele zemekouli a luxusu ,nebo pak musíte šnorchlování přeložit do vzdálených destinaci-Austrálii ,Maledivách atd

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaz udrzovana ,pisecna postupna hloubka nejlepe rano pred snidani hodinka plavani je prijemna Bohuzel byla velika vedra , odpoledne u bazenu Koral zde neni ani rybicky ,musite udelat vylet na ostrov Giftun lodi:Pocasi je nejlepsi v kvetnu, cervnu a zari - optimalni .

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

lekarny, kadernici, kseftiky ,disko vse zije dnem i noci, prave otvirali novy Grand Palace vedle stareho Grandu, Taxík musíte cenu domluvit předem počká na vás a Platte až při výstupu - velmi levne od 3 eur nahoru za všechny osoby

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

dovolena s mnoha inspiracemi a ponaucenim EGYPT je 1* mate uzasne pocasi, Kratky let ,bio potraviny ,vzacnou historii dávné kultury Doporučuji nákupy v Kleopatra Arabia u nové mešity anebo Carrefour poněvadž zde jsou ceny fix !!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání