Napsat recenzi

Nikdy viac, starý hotel, izba 3 skupina

Recenze hotelu The Grand Hotel Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 153x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Izba superior - na druhý deň tiekla nám na hlavu špinavá voda z klímy. Potom počas celého pobytu tiekla voda z umývadla. Opravili to, jeden deň netiekla a na druhý zas. Tak nás stále vyrusovali opravari a upratovaci na striedačku. Raz vytopilo aj chodbu. Až 2 dni pred odchodom nám ponúkli inú izbu, čo sme odmietli.

Upratovac nám prezliekal posteľné prádlo každý deň. Ale šampón, sprchový gél sne za dva týždne dostali 12 maličkých tub. Keď sme pýtali, krútil hlavou že to je dosť. Nerešpektoval vysacku že nerusit, vošiel do izby aj tak. Až po dôrazom upozornení ti akceptoval. Keď sme to povedali na recepcii, sľúbili nápravu, ale nič sa neudialo.

Strava slabá, stále to isté jedlo, len jeden druh iný.

Delegáta Mustafu sme videli len pri stretnutí pri príchode. Potom žiadna správa kedy príde do hotela. Absolútne žiadna možnosť sa s ním stretnúť.

Hotel starý, neudrziavany. Tak tretia skupina a aj to nie celkom. Strava biedna. Personál až na dve výnimky lenivý, všetko robí len za každodenný bakšiš. Čašníci v plážovom bare to iste.

Jediný klad je areál a pláž, ta bola výborná.

Veľmi ľutujem ze som išla do tohto hotela. Totiž tieto problémy s izbou mal takmer každý.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Zle

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Rovnaka

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Lenivý, všetko za bakšiš

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Super

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Dobre

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Veľmi zlý. Od 4 skupiny má ďaleko. Izba superior v žiadnom prípade neodpovedala. Animačný program takmer nulový, voľba miss hotela, brušná tanečnica a fakir, ale všetko úbohé. Jediný klad bola pláž.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání