Napsat recenzi

Prehliadka The Grand hotel

Recenze hotelu The Grand Hotel Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 158x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Z hotela je cítiť, že je to najstarší hotel, ale inak čistý. Pomer cena a kvalita - dobré

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokiaľ nie je klient náročný a nepožaduje luxus tak odporúčam. Izby boli dostatočne priestranné. Kúpeľna bola staršia a bolo poznať opotrebovanie.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Zo stravy bol menší výber ako sú niektorý zvyknutý. Pre nenáročných je to v poriadku. Obsluha bola veľmi milá a usmiata.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Čakali sme na izbe minimálne mydlo, sprchový, šampón a krém. Bohužiaľ toto neposkytujú čo je dosť veľká škoda. Osušky boli tiež dosť opotrebované a potrebovali by vymeniť, takže odporúčam radšej svoje. Inak dokladanie na hoteli nebol problém, personál sa pýtal každý deň či nám niečo chýba.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Veľmi obľúbený hotel hlavne kvôli pláži. Má pozvoľný vstup do mora čo je vhodné najmä pre deti. Na pláži lehátka s matracmi, slnečníky a osušky na izbe zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel sa nachádza 10 min. transferom od letiska a v blízkosti menšej promenády v meste kde si viete nakúpiť suveníry. Pláž ako aj okolie hotela bolo čisté.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Určite by som si vybrala tento hotel ako som už spomínala vyššie pomer cena - kvalita, hlavne aj pre to že má pozvoľný vstup do mora a dá sa kúpať.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání