Napsat recenzi

Spíše pro nenáročné

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 878x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli na dovolené dvě rodiny (4 dospělí+ 4 děti) v termínu od 4.7. do 17.7. Pobyt jsme si v celku užívali, po příjezdu na hotel byli všichni ochotní, ale když jsme požádali, jestli by šlo mít pokoje vedle sebe, moc nadšení tedy nebyli. Nakonec jsme ale dostali pokoje vedle sebe. Vybavení pokojů spíše pro nenáročné. Bazény, tobogány a moře hezké. Program velice pestrý, každý večer nějaké představení - brazilské tance, břišní tance, akrobatické vystoupení, hudební kvíz,...Bohužel většina klienteli v hotelu je egyptská (muslimská), kterým se vše podřizuje a myslí si, že mohou vše.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje rozhodně neodpovídají 4*, nábytek starý, otřískaný mramor u umyvadla, nefunkční tlačítko "nerušit", druhá rodina měla dokonce rozbitý žebřík k palandě, ze kterého koukali hřebíky. Pro nenáročné je to dostačující, stejně jsme trávili většinu času u bazénu, nebo u moře.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vcelku dobrá, nejlepší pro nás byli snídaně, kde jsme si vždy vybrali a rozmanitost zákusků u oběda a večeře. Jinak jídlo je víceméně určeno pro arabskou (egyptskou) klientelu, většina smažených věcí, pro děti výběř téměř žádný. U všecho jsou anglické a arabské názvy, pokud člověk neumí anglicky tak musí vybírat pouze očima. Nejsme nároční, takže nám to stačilo. Nejlepší pro nás byli návštěvy hotelových restaurací a la carte, kde jídlo bylo vynikající (navštívili jsme italskou, asijskou a řeckou restauraci).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoje rozhodně neodpovídají 4*, nábytek starý, otřískaný mramor u umyvadla, nefunkční tlačítko "nerušit", druhá rodina měla dokonce rozbitý žebřík k palandě, ze kterého koukali hřebíky. Pro nenáročné je to dostačující, stejně jsme trávili většinu času u bazénu, nebo u moře. Personál v restauraci, baru, lobby - nemáme co vytknout. Skvělý lidé. Animátorský tým skvělý, pořád nějaké aktivity, chodí, povídají si s Vámi, ani jsme všechny aktivity nestíhali, pořád se něco dělo. Klubík pro děti taky skvělý.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

I když zde není typická pláž, ale zátoka, tak jsme byli spokojení. Ale klasická pláž nám chyběla, byli jsme na pláži vedlejšího rozbořeného hotelu, kde je typická pláž, ale na pláži jsou odpadky, zbytky rozbitých věcí, ale moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu - co se týče bazénů a pláže - udržované, hezké. Co se týče ulice před hotelem, všude krámky a když se chcete jít večer projít, počítejte s dotěrností prodejců, kteří jsou schopni i přejít silnici za Vámi. Už mají i naučené české fráze, na které se Vás snaží dotáhnout do krámku.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem nám bohužel zkazil náš poslední den v hotelu, kde jsme si před snídaní dali svoje vlastní ručníky na lehátka, ale po snídani po příchodu jsme zjistili, že nám na části lehátek a na našich ručnících sedí egyptská rodina (také ubytovaná v hotelu) a bohužel se nechce z těch lehátek hnout. Nerespektovali obsazenost lehátek. Řešili jsme s managerem a personálem hotelu, ale bohužel jsme se spravedlnosti nedočkali. Je zde dost patrné, že egyptská klientela má ve všem přednost, platí pro ně jiná pravidla než pro ostatní národnosti - u bazénů, tobogánů, moře, barů, jídelně, prostě ve všem. Toto nás velice zklamalo a do hotelu se určitě nevrátíme!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání