Napsat recenzi

Sultan Beach - varování!!!!

Recenze hotelu Sultan Beach **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • V bazénu kde by měly být palmy a kytky, pouze suchá tráva a uschlé palmy. V bazénu kde by měly být palmy a kytky, pouze suchá tráva a uschlé palmy.
  • Trávník? Kdysi tady asi byl. Trávník? Kdysi tady asi byl.
  • Takhle to vypadá kolem celého bazénu Takhle to vypadá kolem celého bazénu

14. května jsme se vrátili z tohoto hotelu. Je to hrůza a děs. V žádném případě hotel neodpovídá 4*, maximálně a se zavřenýma očima 3*. Hotel je celkově zanedbaný. V jídelně jsme se štítili dotknout opěradla židle, abychom si mohli sednout. Zastaralá špína, vše se lepí. Přesto, že jsme koupili zájezd na poslední chvíli za 6.990,- Kč, po zkušenostech bychom do tohoto hotelu nejeli ani zadarmo!!! V Egyptě jsme byli po sedmé, tak vím o čem píši. Navíc nás bylo pouze 7 z Česka a zbytek byli nepřízpusobilí občané z Ruska. Jejich chování na těchto stránkách ani nebudu popisovat. Závěr: pokud si chcete pořádně otrávit dovolenou, tento hotel je ten pravý!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování nebylo špatné, měli jsme za bakšiš 10 dolarů pokoj z balkonem. Jinak bychom byli ubytování bez balkonu a okna na rušnou ulici Hurgády.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Nejhorší strava za dobu, co jezdím do Egypta. Přežili jsme to.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Když dáte bakšiš, máte skoro vše. Uvádí se, že v recepci se připojíte k wifi. Ani náhodou. Musíte si zakoupit zabezpečené připojení.

Pláž a moře  průměrně (1,5/5)

To nejhorší, co může existovat. Je to bahňák do kterého tečou splašky. Na moře ani nevidíte přes lodě, které tady kotví.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hezké. Hotel sousedí s 5* hotely na které se z povzdálí můžete podívat přes zeď. Výhoda hotelu je ta, že nákupní možnosti máte přímo před hotelem. Ale, proto přece nejedeme do Egypta.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Nejhorší, co jsme kdy v Egyptě poznali. Vše mámenafocené a zvažuji požadovat po CK vrácení peněz za zkaženou dovolenou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání