Napsat recenzi

Hotel Steinberger Aqua Magic ***** 3.10.2015

Recenze hotelu Steigenberger Aqua Magic Hotel ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 772x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

SPOKOJENOST - hotel jsme si vybrali po důkladné rozvaze - co chceme, aby naše dovolená splňovala, jeli jsme s 5 letým synem, takže priorita byl on - písčitá pláž na stavění v písku, zábava pro děti v podobě pirátské lodi s tobogány a stříkadly, hodně bazénů a líná řeka.

5ti hvězdičkový hotel jako záruka kvalitní kuchyně a hygieny.VŠE SE NAPLNILO, BYLI JSME SPOKOJENI, JELI BYCHOM HNED ZNOVA.Připomínky níže v textu - s čím je třeba počítat.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel krásný, jak příjezdem, vstupem, recepcí. Krásné interiéry i rozlehlé exteriéry - čistý.

Jen 10 minut od letiště a nelétají nad ním letadla.

Pokoj dvojlůžkový Standard Superior - nevyhovující velikostí i stavem koupelny, doporučuji si vyřídit jiný typ pokoje přímo u cestovky a to LUX kvalita.

Superiory jsou před plánovanou renovací a tomu odpovídá jak nábytek tak stav koupelny.

Nicméně jsme měli z balkonu pěkný výhled do zahrady i na línou řeku s bazénem.

Koupelna - prostě před rekonstrukcí, sprcha - někde špinavé spáry mezi obkladem, sprchový závěs u spodu s černým lemem - ale zvykli jsme si, protože jiný pokoj nebyl ani jako SUperior a ani jako LUX. Jinak jsme posunovali postelemi z důvodů třetí postele a překvapení bylo, že bylo čisto i pod nimi.

Nicméně pro 2 dnech jsme si zvykli, protože jste vlastně celý den venku.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Velké množství stravy, každý si vybere, večeře jsou různé - tématické, ale nečekejte, že když bude mexický večer - tak bude vše mexické(jedná se jen o několik tématických jídel).

Čekal jsem daleko více ovoce, které sice bylo na tržišti, ale nebylo v restauraci.

Maso jsme moc nekonzumovali, velký výběr pečiva a zákusků, pití víno a nealko - perlivé i neperlivé nápoje dle chuti, čerstvý pomerančový džus jen na snídaně v režimu all inclusive, přes den nabídka fresch džusů u bazénů - 4 USD sklenice.Pokojový bar - voda, krabičkové džusy a plechovky - v režimu all inclusive.Na pláži plážový bar - hlavně s pitím a zmrzlinou, jídlo většinou grilované a připálené.

Zdarma můžete využít, když se den dopředu objednáte, dalších tří restaurací - my jsme byli jen v italské - vše je all inclusive až na víno zde je cena od 50 EUR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel pro děti je SUPER, jezdí zde rodiny s dětmi, v restauraci je ale i oddělení pro lidi bez dětí a i na střeše jedné z hotelových budov jsou bazény pro "jen" dospělé. Mnohdy je třeba politovat personál, když uklízí po některých lidech, kteří opustí jídelní stůl - a to co zůstane, tak není ani po prasatech - ale to je jiná věc.

Očekávejte velké množství Rusů, Němců a Arabů, Rusové byli v pohodě, Němci také jen samotní Egypťané byli poněkud hluční, ale jen někteří a to ve velkých skupinách, jednotlivě jako rodiny OK.

Komunikace s recepcí trošku složitá, při ubytování nebyla připravena třetí postel pro dítě(v případě, že by na té "posteli" měl spát dospělý člověk - tak by se moc nevyspal - z důvodu konstrukce.

Uklid každý den, vyměněné ručníky, ustláno - i když jsme nechtěli - vždy doplněný bar a voda.Může se stát, že vám nebude fungovat karta do pokoje - my jsme toto řešili den před odjezdem asi jednu hodinu, kdy jsme 4 x byli na recepci a vždy jsme byli ujištěni, že už bude vše oK a nebylo, nicméně nakonec bylo vyřešeno.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž SUPER, písek, nepotřebujete plážové boty, nicméně kdo chce šnorchlovat - nic moc nenajde, musí dále anebo přes mola, kde kotví lodě.Příliv ani odliv jsme neřešili - protože vody bylo vždy dost, jak plytké pro děti tak hlubší na plavání.Pláže vždy uklizené, čisté bez odpadků, jediné na co se připravte jsou vrány, které zde nahrazují racky a živí se zbytky po turistech, ale je to jen nepříjemné, nikoho neohrožují.Na pláži je dost lehátek i osušek,sprchy a toalety - vždy najdete místo, kdo chce však ležet co nejblíže moři - doporučuji být na pláži před 8 hodinou ranní(snídaně je od 7)takže není problém, na pláž můžete jít pěšky - 10 minut pohodlnou procházkou - ráno je to příjemné - nebo jet na pláž plážovým vozítkem, které jezdí od brány hotelu ALL DAU a proveze vás jejich hotelovou zahradou přímo na pláž a nikdo neočekává bakšišné, ale jen DĚKUJI.

Telota moře 26-28 C, vzduch 34C. Pohoda, klídek, vánek, malé vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Oba hotely Steinberger, které jsou odděleny ulicí-cestou jsou super, Aqua Magic je starý asi 3 roky a v Egyptě je to podle mne důležité, protože se zde moc neopravuje, je to pozitivní pro vzhled hotelu i bazény včetně skluzavek - jde to fakt vidět, že je to pěkné.Hotel Steiberger ALL DAU je starý asi 8 let, je o třídu výše, má rozlehlou zahradu ale bazény a líná řeka již nevypadají tak skvěle(8 let je 8 let) a je spíše určen pro lidi bez dětí, má nádhernou pláž a množství lehátek.Jelikož se zde hraje golf, jsou zde nádherné zavlažované trávníky - přímo masáž na nohy. V obou hotelech jsou obchody se suvenýry, kabelkami a podobně, ale když vyjdete na "promenádu", která je asi 2 km dlouhá, je zde velký výběr všeho, domluvíte se rusky, německy,anglicky, rukama nohama.Jen si obchodníky moc nepřipouštějte k tělu a stůjte si na svém a klidně řeněte, že nic nechcete a že se jen díváte, jakmile se zamotáte a začnete si něco prohlížet je to nadlouho.Na promenádě se můžete svézt i na velbloudovi.A můžete se jít podívat i do jiných hotelů.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Celkový dojem je super, jeli bychom hned znova a nejlépe do LUX pokoje.

Pavel,Dáša a Tomáš z Lichnova

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání