Napsat recenzi

Dovolená 23.6.-3.7.2014

Recenze hotelu Sindbad Club Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 469x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Hodně se prý tento hotel oproti minulým letem zkazil a to hlavně kvůli ruské klientele, která je v převaze 90%. Kvůli tomu bychom do tohoto hotelu už nikdy nejeli. Pro děti je to skvělý komplex 3 hotelů se spoustou zábavy, ale Rusové pokazí úplně všechno. Jídlo nic moc, tak akorát určené pro prasata Rusy, ani se jim nedivím, že nemají už snahu se nějak snažit něco zlepšovat. Ani mezi oběděm a večeří není nikde nic k snědku kromě zmrzliny a suchých bulek ze snídaně. Nedivím se, Rusové by to rozmetali po celém hotelu, kolem bazénu a to by museli k už tak k početnému personálu nabrat ještě jednou tolik lidí na úklid:-(((Personál sice příjemný, nemůžeme si stěžovat a s pár jsme se bavili a taky je (Rusy ) nemají rády, ale je to jejich živobytí, nemůžou s tím nic dělat. Večer je promenáda přímo před hotelem, je kam se projít, čisto je všude. Jízda výtahem byla sice trochu adrenalin, jestli se zasekne, nebo ne, ale to je tak výtka k hotelovému vybavení jediná. Pokoje tak akorát, žádný luxus, ale pěkné a čisto. Klimatizace funguje. Příště se určitě budeme informovat, zda je hotel osídlený Rusy a do takového NE!! Myslíte si... no a co, že si nenecháte nic zkazit, ale tato národnost je specifická a dojem z dovolené Vám to určitě pokazí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Jednoduché, prostorné,čisté, bez hmyzu, trochu smrad ve skříni, nebo z klimatizace....nevím, ale spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo není dobré, přišlo mi že skoro každý den to samé. Bez nápadu, nic nenazdobené, velké fronty, rusáci prasata a chovají se hlavně v jídelně, že jim celý hotel patří. Předbíhají se, dělají bordel. Kromě snídaně, obědu , večeře jen zmrzlina v aquaparku a na pláži v baru a suché housky a crosanty ze snídaně. Je možno jít na 2 večeře, ale nevyužili jsme. Je to v restauraci na pláži a v restauraci v aquaparku. V každém hotelu trochu jiné jídlo, všude děs, dle našeho názoru nejlepší v aquaparku. Tam byla pro 5,5 letého syna aspon občas pizza a jednou hamburger, který jsme si museli trošku dopilovat, ale dobrý:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personálu nám bylo líto, obdivujeme je a skláníme velkou poklonu!!!! Byli milí, vstřícní, ale je fakt, jak vy na ně, tak oni na vás. My si nemůžeme těžovat, za 2 dolary, jsme nestáli v hotelovém baru ani jednou na pití. Číšníci pracují měsíc v kuse, takže se vidíte každý den, pokud si nějakého oblíbíte, dáte mu bakšiš, tak se o vás celou dovolenou stará. Zažili jsme, že i když musí být samý úsměv, na rusáky měli alergii a taky se na ně tak nesmáli, tak jako na nás, protože jsou to taky jenom lidi a když už v 11 dopoledne na ně toto obyvtelstvo hotelu arogantně pokřikovalo se 3 promilemi v krvi, že je nechají vyhodit, pokud jim nenalejou do skleničky více, tak to už byla silná káva i na ně. A to nalévají opravdu hodně, my je museli krotit, že chceme mín:-)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Všude čisto, super promenáda, pláž sice nic moc, celkem hrubý písek v moři a dokonce i ostré kameny dále směrem k lodím. Ale tam byli rybky, tak jsme tam chodili. I když je tam 2 tisíce lidí, není to kromě jídelny znát. Lidé jsou roztroušení po 3 hotelech a vždy a v jakoukoliv hodinu jsme si lehli jak na pláži, tak v aquaparku, tak u hotelového bazénu a lidí nikdy nebylo moc. Vzhledem k tomu, že nejsou korály, doporučuji výlet prosklenou lodí na korálové útesy( soukromě), přes cestovku jednou tak drahé. Zážitek skvělý, šnorchlování, skákání z lodi, zastávka na mini ostrůvku, super!!!

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Jak jsem psala....až se dozvím, že se změnila klientela a s nimi spojené jídlo a služby, tak tam klidně pojedu znovu, takhle bohužel ne:-(

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pepa: Recenze hotelu Sindbad Aqua Park Resort - 21. 7. 2014 15:36

Plně s Vámi souhlasím. Přesně tak to bylo. PS. ten hambáč byl ok. reagovat

Monika: dotaz - 18. 8. 2014 9:47

Dobrý den, i když jsou na hotel v poslední době nic moc recenze, rozhodli jsme se sem vydat. Prosím Vás o pár informací. Po příletu Vás ubytují hned? Bude něco platný úplatek do pasu? Mohli jste hned užívat all inclusive? Jsou potřeba boty do vody? Moc díky . reagovat

Denisa: Re: dotaz - 18. 8. 2014 10:04

Dobrý den, ubytovává se od 10 h. My přjeli po 5 h ráno. Dali nám okamžitě pásek na all inclusive, ale ohledně ubytování jsme se měli hlásit v 10 na recepci, i když manžel nabízel peníze pro uspíšení, nešlo to. Peníze odmítli i v případě přidělení pokojů, takže myslím, že to nemá smysl. Nemyslím si ale , že by jste tam dostali nějaký špatný pokoj, co jsem se dívala, tak by všechny měly být ok. Pár jich nemá balkon, ale myslím, že když pěkně poprosíte a budete milí, že by jste chtěli pěkný pokoj s balkonem, tak ho mít budete. Boty do vody si raději vemte. My neměli a vepředu na pláži blíže k bazénům je ani nepotřebujete, ale my chodili dozadu až k přístavu, protože tam bylo aspon pár rybek .... a tam už byly kameny a celkem to bolelo:-)Tam si také pokud plánujete výlet na korály objednejte výlet, u cestovky je to jednou tak dražší. My platili za 2 dospělé a jedno dítě 30dolarů. Museli jsme samozdřejmě smlouvat:-) Nebojte se...hotel opravdu sám osobě špatný není, hlavně pro děti je vyžití, ale díky rusům tam nejsou ty služby takové jako třeba v jiných hotelech a to hlavně co se týká kuch\ně.Pokud budete ještě něco chtít vědět ozvěte se na denisapetrekova@seznam.cz, jinak Vám přeji krásnou dovolenou, užijte si všechno a dejte vědět váš názor:-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání