Napsat recenzi

nedoporučuji!

Recenze hotelu Royal Lagoons Resort & Aquapark ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 271 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž vyhrazená pro hotel pláž vyhrazená pro hotel
  • kromě zakotvených lodí z každé strany vyhrazené plážičky ještě vraky:)) kromě zakotvených lodí z každé strany vyhrazené plážičky ještě vraky:))
  • vzdálená pláž
vzdálená pláž
  • balkonek a veřejné záchodky pro celý areál rozlehlého koupaliště balkonek a veřejné záchodky pro celý areál rozlehlého koupaliště
  • bezprostřední blízkost za zdmi hotelu bezprostřední blízkost za zdmi hotelu
  • východ slunce a ještě klidný , začínající  den východ slunce a ještě klidný , začínající den

Strava nedostatečná, jídla přemaštěná, přeškvařená na rožni, absolutně nevhodná pro děti a ani pro dospělé. Bylo těžké najít jediný nepotlučený talíř, misku, hrníček, židle umaštěné a stolování s ubrouskem?. Pět hvězdiček určitě neodpovídá službám, prostředí, ubytování. Pláž vzdálená 1km, k dispozici pouze vyhraněný usek 50-70m , špinavá, (plástové lahve, sáčky, odpadky z lodí, které byli zakotvené z každé strany. Moře neuvěřitelně špinavé a po rybách ani památka. Obsluha u baru na pláži "vlezlá", neprofesionální, nápoje- včetně kávy podávané do plastových, opotřebovaných pohárku- něco odporné! Nefungující sprchy a znečištěné toalety!!! Bazény u hotelového komplexu byli dobré, ale HLUČNÁ diskotéková hudba celý den? O odpočinku nemůže být ani řeči. V 17h Vás z bazénu vyhodí.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování u záchodku pro celý bazénový areál .Balkon z kvádru kamenů 1,5m x 1,5m kde se vešel stoleček a dvě židle a máte pocit, že sedíte v kobce bez sluníčka!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Výběr z jednoho druhu masa, ryby, zeleniny, rýže, zapékané- přemaštěné zeleniny, špagety. Nejlepší byl výběr zákusku, dortů, sladkostí. Ovoce bylo krájené a předem umývané v nevhodné kvalitě vody( byli jsme upozornění)- tak že pokud nechcete mít zažívací potíže- NEPOŽIVATELNÉ! Víno k jídlu pouze jeden druh -krabicové.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Propocené postele chráněné pouze prostěradlem, flekaté ručníky a osušky- .

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž vyhrazená pouze- 50-70m , moře u pláže bez korálu a ryb, znečištěné odpadky zakotvených lodí z každé strany v bezprostřední blízkosti lehátek, plásty, sáčky, plechovky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Celý areál ohraničený plotem, za kterým je neuvěřitelný nepořádek vybydlených, rozbitých domů hlodavců a trosek.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Vybírala jsem si hotel podle ( *****) a očekávala jsem kvalitu. Byl to dárek k narozeninám, ale zklamání je opravdu veliké. Nechápu jak Z******./ pobočka v OSTRAVĚ nabízí tento hotel s tak klamnou kvalitou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání