Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park ****

Recenze hotelu Albatros Jungle Aqua Park Neverland Resort Pickalbatros **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 396x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden z nejrozsáhlejších hotelových komplexů druhé linie, jehož součástí je největší vodní Aquapark v Hurghadě. Hotel se nachází pouhých 25 minut od centra Hurghady- Sakally.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Hotel nabízí neuvěřitelných 866 pokojů, konkrétně bungalowů s balkonem nebo terasou. Ty jsou buďto standardní nebo rodinné s výhledem na moře nebo do zahrady. Pokoje jsou vybaveny jednoduše, avšak jsou velmi pěkné a moderní. Jsou zde také 4 bezbariérové pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

V rámci prohlídky jsem neměla možnost ochutnat místní kuchyni, ale řetězec hotelů Pickalbatros je 100% zárukou kvality služeb a jídla. Klienti mají možnost čerpat služby v all inclusive od 10 hodin do půlnoci. Je zde 6 restaurací a tři à la carte restaurace (středomořská, orientální, asijská).

V areálu je také mnoho barů, a z toho jeden také na pláži. Na pláži nalezneme také snack bar, pro klienty, kteří se nechtějí vracet zpět do restaurace na jídlo během dne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel má opravdu velkou rozlohu. Klienti zde mohou využívat až 21 bazénů, z níž je 18 určených pro dospělé a zbylé pro děti. Dva bazény jsou v zimě také vyhřívané. Součástí je také největší Aquapark v Hurghadě, kde je 35 tobogánů a skluzavek. 21 je pro dospělé a 14 pro děti, které jsou poté limitované dle výšky dětí. V zimě jsou pak všechny bazény v Aquaparku vyhřívané. Všude po areálu je mnoho lehátek se slunečníky, takže je jich zde dostatek pro všechny klienty.

Součástí hotelu je také fitness pro klienty zdarma a za příplatek spa centrum (vířivka, sauna).

Pro děti je zde také dětský klub (4-12 let), otevřený 6 dní v týdnu a bohaté animační programy, pro všechny věkové kategorie. V restauraci jsou také dětské koutky. Nalezneme zde také 2 tenisové kurty.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Jelikož se jedná, jak jsem již psala, o hotel druhé linie (700 metrů daleko), tak klienti využívají hotelové pláže sousedního hotelu Dana Beach Resort *****, kde je mmj. jedna z nejkrásnějších pláží. Hotel nabízí každých 30 minut zdarma hotelový bus, který klienty k pláži zaveze. Na pláži se nachází také potápěčské centrum.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu je vzhledem k jeho rozsáhlosti velmi udržované. V celém areálu jsou zvířecí postavičky, takže na klienty působí trochu jako jungle.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Tento hotel je rozhodně nejlepší volbou pro rodiny s dětmi. Jelikož hotel nemá svou pláž, tak je opravdu ukázkovým příkladem, že vložil maximum do ostatních služeb, tedy pro klienta není tato nevýhoda ani prioritní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání