Napsat recenzi

LUXUSNÍ WHITE BEACH RESORT 5*

Recenze hotelu Albatros White Beach Resort Pickalbatros **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 911x
Recenze se líbila: 373 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Před hotelem Před hotelem
  • Plážová restaurace Plážová restaurace
  • Areál Areál
  • Terasa - rastaurace Terasa - rastaurace
  • Pláž Pláž

V Egyptě jsme byli po osmé. Vždycky 5 hvězdiček, ale toto bylo perfektní! Hotel je po rekonstrukci. Velký, nový, moderní hotel, spíše v evropském stylu.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Prostorné, moderně vybavené pokoje. Všechny s balkonem nebo terasou a výhledem do krásného areálu nebo s příplatkem na moře. Vhodné pro všechny věkové kategorie, ale i rodiny s malými dětmi. Převážně německá klientela. Čechů a Slováků málo.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Bez výhrad. Obrovský výběr. Restaurace italská, asijská, čínská a hlavní restaurace orient egyptská. Vše v rámci AI. Každý večer grilování venku. Na pláži krásná, moderní restaurace, kde se podávají obědy a odpolední snacky. Bohatý výběr všeho. Hamburgery, gyros, hranolky, skvělá pizza, italská kuchyně. Plačinky, koblížky...ke kávičce. Pivo ve skle, žádné kelímky... Na obědy do hlavní restaurace jsme ani nechodili. Všude v restauracích sterilní prostředí. Za celý pobyt jsme nikde neviděli neuklizený stůl. Všude roznášejí pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Krásný, čistý hotel. Personál ochotný. Snažili se. Denně úklid na pokoji. Nikde nečekají na bakšiš. Každý večer živá hudba, to se nám líbilo. Super RED BAR u pláže s živou hudbou a tancem. Velký resort, spousta lidí, ale neměli problém se zvládnutím kapacity čehokoliv.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž pěkná, dostatek lehátek, slunečníků... Moře spíš na cachtání, jako téměř všude v Hurghadě. Ale je tam molo, takže na plavání spíše z mola. Ale dá se i tak. Na pláži obsluhují, donáška nápojů až na lehátko v kyblíku s ledem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Centrum Hurghady. Normálka. Ale nemáte potřebu z hotelu vycházet, takže nám to bylo jedno. V okolí obchůdky, celkem rušno.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Řadíme se k náročné klientele, nerada přehlížím nedostatky, ale tady nebylo co vytknout. Srovnatelné s DANA BEACH, možná ještě lepší. Dle delegáta patří WHITE BEACH ke špičce v Hurghadě. Musíme souhlasit. Na stejné místo se nikdy nevracíme, ale tady asi uděláme vyjímku. Doporučujeme! Pochvala CK a delegátovi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání