Napsat recenzi

Nejhorší co jsme kdy zažili....

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 133x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • lampa lampa
  • elektrika elektrika
  • koupelnový závěs koupelnový závěs
  • přistýlka přistýlka
  • lednice lednice
  • strop v koupelně strop v koupelně

Přijeli jsme do hotelu zhruba o pul sedme, hned po vstupu jsme málem omdleli vedrem, cela recepční hala není klimatizovaná!!! Měli jsme s sebou našeho 2,5 letého syna. Nechali nás tam čekat až do 13:00, ve vedru, bez pití a jídla. Snídani jsme synovi museli zaplatit a ne zrovna malou částku, v přepočtu na naše asi 350 Kč! Od rána odjíždělo dost hostu, takže volných pokojů bylo dost a hotel nebyl zcela naplněn, takže nás tam nechali dřepět schválně a jen čekali zda z nás dostanou prachy nebo ne. Když jsme se konečně dostali do pokoje, málem jsme omdleli. Plesnivá koupelna od shora dolu, plesnivy závěs u vany, zdi, z koule u dveří trčel drát, záclona v pokoji odporná, špinavá, mastná a z proleželé přistýlky, kterou nám donesli pro malého trčely velké šrouby, které jen zakryly špinavou dekou.

V katalogu ***** píšou jak je hotel vhodný pro rodiny s dětmi, ale zapomněli dodat, že jen pro ruské rodiny. U dětského bazénku se večně opalovali lidi bez dětí, takže s dětma nebylo kde být a bazének tak byl k ničemu. Kousek od bazénu jsou Pizza House a McDoland. Pizza pořád stejná a ne moc dobrá, v McDolandu katastrofa, ohřátá houska s odporným párkem, bez jakékoliv přílohy.

V bazénu skáčou opilí Rusové dětem na záda a personalu je to uplně jedno!

V celé recepci se kouří!

Dokonce i kdyz jsme poprosili Rusa aby si nezapaloval, protože tam s námi seděl náš syn, tak si stejně zapálil.

Třetí den už jsme to nevydrželi a kontaktovali delegáta, který nám zařídil přestěhováni do hotelu Bella Vista, kam jsme jezdili dříve. Tam nám konečně začala dovolená, klíden, strava skvelá, personál velice příjemný a ochotný. Spolu s námi se stehovali další tři páry. Jeden se dokonce jeste ani neubytoval a radeji utekl hned!

Ubytování  průměrně (3/5)

Plesnivá koupelna, špinavý pokoj, rezavá lednice, špinavé záclony. Všude trčeli nějaké dráty, z kliky, z lampy

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo se nedalo jíst, neochucené polevky, za Boršč považují teplou vodu s naházenou zeleninou co zbyla, opět úplně neochucená....

Každý den stejná strava, kvalita nic moc a chuť odporná. Zhruba hodinu po otevření jídelny si nebylo kam sednout, od najezdů kobylek (tak říkáme Rusům), tak byl příšerný bordel, personál neodklízel ten bordel po nich a nedoplňoval příbory a ubrousky. Nebyly talíře a skoro ani žádné jídlo po jejich nájezdu.

Pití přeslazené a vyšeptalé. V Pizza House a McDolandu strava také nic moc, ale pokud nechcete do te špinavé jídelny, tak se hodí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

V pokoji byla rychlovarná konvice, kupodivu celkem pěkná a čistá, jinak vybavení nic moc.

Personál, kromě jednoho uklizeče nepříjemny a jen čeká kolik jim zaplatíte aby se vubec hnuli.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Název "moře se nedá aní použít....spíše zablácený rybník, bez vyhledu na moře, čtyři kroky do něj už máte vodu u krku....takže pro děti nevhodné. Bazény čisté, ale u dětského si nemáte s dětmi kam lehnout, opilí Rusové. Páni ručníkáři si chodili pravidelně obhlížet terén, kde by ukradli ručníky, když jdete na oběd, tak je lepší si ručníky vzít zpět.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu se víceméně jen staví nové hotely, je tam pár krámků a bazar Cleopatra, jinak pusto, moc lidí tam nechodí. Do centra je to docela daleko, takže jste odkázáni na taxi.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Příšerný hotel, pokud můžete tak tam opravdu nejezděte!!! Z 85% jsou hosté jen Rusové, po kterých je všude jen bordel. Nepříjemný personál čekající jen kolik jim zaplatíte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání