Napsat recenzi

Úžasná dovolená !!!

Recenze hotelu Mamlouk Palace Resort Sunrise Sentido ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 166x
Recenze se líbila: 572 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

V Egyptě jsme byli už po šesté a vždycky se v nějakém hotelu našly nedostatky,ale tady musím říct to bylo bezchybné.. Naprosto úžasná ,odpočinková dovolená ,jak má být. A hned by jsme se vrátili :-) 12 dní byla v našem případě ,velmi krátká doba :D Náš pobyt byl od 29.5 do 9.6 2014

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jelikož je to veliký hotel,hodně jsme se nachodili (ale to nám jedině prospělo ) ,dostali jsme pokoj ,až úplně u moře,což bylo super,ale na recepci a do jídelny to bylo přes 500m A jelikož mě se tam stal úraz ,tak pro mě bylo velmi obtížné pajdat 4x denně tam a zpátky. :D. Ale je pravda,že po pár dnech si na to chození člověk zvykne. Pokoje byly celkem prostorné. Nábytek opotřebovaný,ale to se dalo přežít. Na pokoji byla varná konvice a 3 druhy čajů,takže se čaj dal vařit na pokoji. Do ledničky uklízeč doplňoval každý den čistou balenou vodu(ta byla samozřejmě i v každém baru) a za pobyt můžete vypotřebovat z ledničky 3 slazené nápoje(cola,fanta,sprite). Když vypijete více jak tři, tak Vám to bude naúčtováno. Ale všude je pití dost a na pokoj jsme si ho nosit mohly. Koupelna byla prostorná, sprchový kout velikánský . Trezor je na pokoji zdarma. Byli jsme 3 dospělí a po příchodu na pokoj tam na mě čekala přistýlka,což jsme šli požádat o normální postel a jelikož v Egyptě nespěchají mysleli jsme si ,že se postele nedočkáme ,ale jde vidět úroveň tohohle hotelu a do půl hodiny ,jsme měli postel na pokoji. Postele byly obrovské. Na pokoji byla funkční klimatizace, bez které by se tam vydržet nedalo :D.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla bylo mnoho, velikánský výběr všeho. Zeleniny, ovoce, dezertů, masa i příloh. Najedl by se tam i vybíravý člověk. U bazénu ,dělaly odpoledne hot dogy, játra a pizzu. Pizza sice nebyla klasická pizza,jak si každý představí ,ale byla dobrá. V jídelně pak každý den dělal nějakou specialitu - buď pizza závin a ten byl výborný, nebo grilované kuře, i ryby. Prostě jídla bylo opravdu mnoho.Pití Vám nosili ,ke stolu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Byly tam dva obrovské bazény,takže místa bylo dostatek.Ručníky,lehátka i slunečníky na pláži i u bazénu zdarma. Byla tam opravdu náádherná udržovaná zahrada s jezírky a můstky. Nádherné barevné květiny , nevěděli jsme u čeho a kde se dřív vyfotit. Na pláži byly plastové postavičky ,umělý velbloud na ,kterém se mohlo fotit. Přes den byl každý den na pláži velbloud a kůň ,což bylo něco pro mě ,protože zvířata a hlavně koně já zbožňuji,takže jsem se s němi hned fotila a kupodivu zadarmo :D. Všude byla,ale velmi kluzká podlaha,na což jsem doplatila ,protože jsem zakopla o kámen a odřela a narazila nebo zlomila jsem si prsty na noze ,takže jsem pak půl dovolené tedy propajdala a při návštěvě lékárny ,kde mi nohu ošetřil jsme nechaly na naše 600Kč :D. Takže choďte opravdu opatrně. No a personál,ten byl neskutečně vstřícný a milý . A nejlepší byl Nader - což je pomocná ruka delegátky. Je to místní ,ale umí skvěle česky ,vždycky jsme si za ním chodili pokecat a cokoli co jsme potřebovali jsme řešili jedině s ním. Byl prostě úžasný.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Čistá ,pěkná pláž s pozvolným vstupem do moře. Moře čisté,teplé. Vzdálenost moře záležela na tom,kde jste byly ubytování mohlo to být hned za rožkem (jako my) ,ale taky to mohl být 500 metrů :D.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Obchůdky jsou doslova přes cestu. Tam je plno otravných prodejců,což mě osobně obtěžuje a proto jsme jim dávala dost najevo ,že mě obtěžují a nemám zájem a oni to pochopili :-). Asi 10 minut chůzí je obrovské nákupní centrum Senzo Mall,což je něco jako Tesco. Byly tam obchody jako Terranova a tak. A také nechyběl Mc Donald a KFC :D. No cestou do Senzo Malu ,ale nechyběli zloději , na co jsme byli,ale upozorněni. Přiběhli k nám a něco nám nabízeli,věděli jsme ,že to jsou oni ( jsou to děcka kolem 15 let) ,křikli jsme na ně ať jdou pryč,tak odběhli. Ale jsou to normální kapsáři, kteří vyběhnou z keře,dokonce je tam i policajti honili. Jinak se hotel nachází 10 minut od letiště,takže Vám neustále lítají nad hlavou letadla, ale to nám vůbec nevadilo, naopak se mi to líbilo :D

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Všechno bylo naprosto úžasné. Hned by jsme se tam vrátili znova a možná příští rok i vrátíme. Všem 100% tenhle hotel doporučuji. Z těch všech hotelů ,kde jsme v Egyptě byly ,nám tenhle vyhovoval nejvíce. A vůbec do Egypta se rádi vracíme už jen kvůli počasí,které nikdy nezklame. Jediný problém je nevychovanost a drzé chování občanů jiných zemí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ema: hotel Sentido Mamlouk Palace - Hurgáda - 13. 10. 2014 23:53

prosím je u tohoto hotelu bar na pláži? reagovat

Denisa: Bar na pláži - 14. 10. 2014 10:03

Dobrý den ,ano bar na pláži tam je. Hotel opravdu doporučuji :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání