Napsat recenzi

Michaela Pátková

Recenze hotelu Mamlouk Palace Resort Sunrise Sentido ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 619x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

V tomto hotelu jsme byli ubytováni od 29.9-5.10.2016.Dovolenou jsme měli objednanou přes cestovní kancelář ******.Nemám jedinou připomínku.Vše bylo perfektní.Ihned po příjezdu na hotel se nám věnovala slečna Lucie.Náramky jsme dostali bez čekání.Ubytováni jsme byli okamžitě.Pokoj s krásným výhledem na bazény a moře.Na pokoji klimatizace,lednice s nápoji a dostatek balené vody.Pokoje jsme měli každý den čistě uklizený,každý den čisté ručníky.Personál na tomto hotelu je milý a opravdu se o nás staral velmi dobře.Jídlo bylo chutné a bylo z čeho vybírat.Každý den na večeři jiná kuchyně.Jídla byl vždy dostatek.Každý si tady našel to,co jí,nebo na co měl chuť.Velmi kladně hodnotím i restauraci Camila na pláži.Tady se dalo jíst aniž bychom museli na oběd zpět na hotel.(teplé jídlo od 11-16.hod a potom od 18-6.hod ráno).Opět čisto,dostatek pití i jídla.Bary na pláži a u bazénu.Míchané nápoje,alko i nealko.Bazény i pláž čisté.Na pláži i u bazénu dostatek zábavy.Cvičení,zumba,aerobic,volejbal atd.Animátoři pro děti.Každý večer zábavný program.Tento hotel hodnotím velmi dobře.Myslím,že je vhodný jak pro rodiny s dětmi,tak pro ostatní.Každý si zde najde to co mu vyhovuje.Cena odpovídá kvalitě hotelu a služeb.Jednoznačně doporučuji!:)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování bylo super!Čisto a pohoda!Dostatek pití na pokojích.Nádherný výhled na moře a zahrady.Moc pěkný přístup k dětem.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla a pití dostatek.Velmi chutné.Bylo z čeho vybírat!:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu ok.Vše fungovalo.Čisto jak na pokojích,tak v celém areálu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž vždy čistá,dostatek lehátek a slunečníku.Všude odpadkové koše a popelníky.Neustále pobíhající personál,který sbíral kalíšky od pití nebo Vám pití nosil.Čisté osušky.Moře nádherné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu upravené a čisté.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Perfektní hotel!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: recenze - 7. 10. 2016 10:30

Prosím Vás, to si píše CK samo. Není možné, že několik lidí si stěžuje a poslední recente je ráj na zemi bez arabáčů. Opět kecy. reagovat

Michaela Pátková: Re: recenze - 8. 10. 2016 20:17

Dobrý večer!Tento komentář nepsala žádná cestovní kancelář.Nemám ani nic společného s cestovní kanceláří.Jsem úplně normální člověk,který si zakoupil dovolenou pro čtyři osoby.Napsala jsem pouze to,co jsem tam zažila já.Nezažila jsem tam co se tady v některých komentářích píše Arabská klientela tam sice byla(možná trochu pro Vás překvapení,když jste v Egyptě)ale chovali se všichni slušně.Nezaznamenala jsem,že by někoho někde upředňostnovali,nebo se k nim chovali lépe než k nám.Tento komentář jsem psala za nás.V tomto hotelu jsme byli poprvé,ale určitě ne naposledy. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání