Napsat recenzi

Dovolená 2017

Recenze hotelu Mamlouk Palace Resort Sunrise Sentido ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 943x
Recenze se líbila: 374 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • v hotelu v hotelu
  • před hotelem před hotelem
  • pohled z pláže pohled z pláže
  • u pláže u pláže
  • hlavní budova a restaurace hlavní budova a restaurace
  • z mola z mola
  • mole mole
  • vstup do resortu vstup do resortu
  • v hotelu v hotelu
  • u pláže u pláže
  • u pláže u pláže
  • snídaně snídaně
  • v hotelu v hotelu

Po první, né moc vydařené návštěvě Egypta, jsem velmi dlouho přemýšlela, zda-li se pustit do další neznámé a vyplatilo se. S přítelem jsme ve věku 45 let a hledali jsme spíše klidnou dovolenou. Velké díky patří paní na cestovce BS, která nám tento resort doporučila / původně jsme měli vybraný jiný/. Let z Prahy v 19,30 h. Přílet do Hurghady kolem 23,30 h. V letadle jsme dostali jídlo a jedno pití, ostatní se musí hradit. Pivo 2,5 eura, káva asi 60,- Kč. Vyplatí si koupit cigarety, cena je kolem 350,- Kč až 450,- Kč. V letadle se pak vypisuje taková kartička pro vstup na území Egypta, tak doporučuji propisku sebou :-).Vízum jsme kupovali na letišti a to za 27 dolarů prostřednictvím delegátů CK. Bylo to rychlé, žádné zdržování. Pak pasová kontrola a následně cesta na hotel trvající cca 20 minut.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Po příjezdu na hotel jsme opět vyplňovali nějaký dotazník . Poté jsme dostali náramky, kartu od pokoje + karty na plážové osušky. Náš pokoj měl číslo 26403 a byl situován uprostřed areálu v samostatně stojící budově ve 2.p. Pozor, není tam výtah. Pro těžce pohybující osoby jsou zde přízemní pokoje. Pokoj byl čisty a plnil veškeré potřeby. To, jestli je spára taková nebo taková , jsem opravdu neřešila. Úklid včetně výměny povlečení a ručníků probíhal každý den, klimatizace a lednice fungovaly a voda denně doplňována.

Pozor : nejsou zde evropské zásuvky. Lepší vzít přechodku.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování mě velmi mile překvapilo. Hlavní restaurace byla v hlavní budově, tam probíhaly snídaně, obědy, večeře. U bazénu se dělaly hamburgery, hranoly .....Na pláži opět restaurace na lehký oběd.

V resortu jsou další různé restaurace na objednání, my jsme však nevyužili. Každý den byl tematický, jednou egyptská kuchyň, pak italská, mexická...atd. Proto jsme neměli potřebu někam chodit.

Ani tady nebudu vypisovat, co tam vše bylo, protože by mi nestačila stránka. Prostě dle mého názoru si každý vybere. Strava je opravdu rozmanitá. Na jednom fotu je "pouze" sladké pečivo a to není zdaleka všechno. Další druhy byly opodál.

Co se týče pití, určitě doporučuji koktejly a vůbec se nemusíte bát "faraona". V hotelu jsme nezaznamenali ani jeden případ. Pořád probíhaly kontroly vzorků jak jídla a pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je opravdu velmi dobře udržován. Je naprosto čistý. Personál slušný, usměvavý, nic není problém.

V hotelu probíhaly i různé animace. Zřejmě spíše u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pro milovníky šnorchlování tento resort není. Pláž je písečná s postupným spádem do moře. I při odlivu se vykoupete, což okolní hotely nemají. Pláž je udržovaná, bez nepořádku. V našem termínu byly lehátka jak u bazénu, tak i na pláži kdykoliv volná.

Moře je tady bez rybiček a korálů. To pak leda využít molo u hotelu, tam se mi ale zdál velký proud. Určitě je tento hotel vhodný i pro malé děti.

Co musím velmi pochválit, tak je naprostá čistota toalet na pláži. Neustále probíhající úklid .

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu v Egyptě se nedá hodnotit až tak kladně. V hotelu je naklizeno a venku čurbes. Vlevo i vpravo od hotelu je Cleopatra Bazar, kde si můžete nakoupit suvenýry, ceny jsou fixní. Já však spíše doporučuji obchodní dům Senzo mall . Je to obchod cca 5-10min chůze od hotelu , kde mají vše. Od potravin, bot, kabelek, oblečení až po parfémy atd. Ceny jsou též fixní, tak se nemusíte dohadovat.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jak jsem zmínila na začátku. Do Egypta se mi moc nechtělo a teď si říkám, že se sem určitě vrátím. Klientela byla převážně z Němců, Angličanů. Málo Rusáků a skoro žádní Arabové. Lze zdarma využívat i vedlejšího hotelu Garden, kde jsou skluzavky. Prostě naprosto luxusní dovolená bez jakýkoliv starostí. Tento hotel u mě předčil i 5*v Turecku.

Akorát pozor na pasovou kontrolu při odletu domů. Jsou docela přísní, otevírali jsme kufry a dělali nám stěry. Museli jsme sundat boty...ale bylo to pro bezpečnost všech, tak se to dalo vydržet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání