Napsat recenzi

Hilton Long Beach

Recenze hotelu Long Beach Resort (ex Hilton Long Beach) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 581x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celková dovolená byla fajn, pokoj čistý, personál příjemný, jelikož jsme byli v půlce června nebyl hotel přeplněný, samozřejmě nechyběli všudypřítomní rusáci... Hodně mi vadilo, že na nás personál mluvil automaticky rusky, aniž by se předem zeptal odkud jsme, po třech dnech mě to začalo opravdu rozčilovat.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel se skládá z hlavní budovy a komplexu malých vilek, které jsou od hl. budovy/pláže/bazénů různě vzdálené. My naštěstí nechytli ty úplně nejvzdálenější, byli jsme úplně u pláže, takže jsme do hotelu docházeli (asi 4 minuty chůze...). Pokoj jsme měli každý den uklizený, žádné přepadení havětí se nekonalo, klimatizace fungovala bez problémů a každý den jsme měli jednu flašku vody (1,5) přichystanou. Jinak tam byl klid, žádná hlasitá hudba, nevím jak to bylo v hlavní budově. Takže za jediné mínus považuji rozházení těch vilek.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo dobře, ale malý výběr. Každý den oběd= rýže+hovězí+těstoviny, moc kombinovat se opravdu nedalo a kuřecí neměli vůbec. K večeři to bylo lepší, protože v horní restauraci měli různé večery- asijský večer, ruský večer, atd...a v dolní restauraci bylo téměř to samé co k obědu. Další mínus byl nedostatek ovoce, byl tam max pomeranč a meloun. Jinak byl samozřejmě výběr zeleninových salátů a sladkého. Za pobyt je zdarma jedna večeře v restauraci ve vedlejší budově, při příchodu mi dali do ruky ruský jídelní lístek, což mi přišlo dost neprofesionální a věřte mi nevypadám jako ruska :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Sportovní využití nic moc, večerní program pro dospělé se nám vůbec nelíbil. Bazény byly moc hezké, nebyly přeplněné, jelikož tam je spousta "řek" které se spojují do dvou větších bazénů a jednoho bazénu pro děti. Prázdné lehátko se vždy našlo bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Lehátka i ručníky zadarmo, moře hodně mělké, vhodné spíš pro děti a lidi co nejdou vyloženě plavat. Vstupů bylo více, u jedné části tam byli hodně kamínky, my jsme leželi až dál kde jsme měli pokoj a tam boty do vody potřeba nebyli. Moře hodně teplé a čisté. Písek na pláži vůbec.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

hezky jsme si odpočinuli a i když bych se sem asi znovu nevrátila nic zásadního bych tomuto hotelu nevytkla.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 60 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání