Napsat recenzi

Rodinný hotel Siva Grand Beach****+

Recenze hotelu Siva Grand Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 422x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • kúpeňa na izbe junior suita kúpeňa na izbe junior suita
  • junior suita junior suita
  • hlavná reštaurácia hlavná reštaurácia
  • bar pri mori bar pri mori
  • krásna pláž krásna pláž
  • vonkajší bazén vonkajší bazén
  • junior suita junior suita
  • recepcia recepcia

Hotel je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Centrum Hurghady sa nachádza cca 8 km, kde sa dá dostať bezplatným hotelovým transférom. V hoteli sa nachádza aj Aquacentrum - priamo na pláži.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovanie je možné v rodinných izbách, štandardných bungalovoch alebo deluxe bungalovoch. Taktiež má hotel k dispozícii aj junior suity, ktoré sa nachádzajú v hlavnej budove.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravovanie je možnosťou all inclusive. Teda pozostáva z raňajok, obedom a večerí formou bufetu, ľahkého snacku, zmrzliny a koláčikov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

V hoteli sa nachádzajú dve hlavné reštaurácie s grilovanými špecialitami, rôzne bary a obchodíky. V záhrade sa nachádza centrálny bazén. V obchodnej pasáži Siva Mall sa nachádzajú reštaurácie, bary, internetová kaviareň a lekáreň. Služby a personál hotela sú výborné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel sa nachádza na dlhej čistej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora, ktorá leží priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi, v hoteli sa nachádza taktiež centrum vodných športov, taktiež nakúpné možnosti sú priamo pred hotelom. Výhodou tohto hotela ja Wifi v lobby zdarma. Denne sú v hoteli rôzne animačné programy a živá hudba.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání