Napsat recenzi

Parádní týden v úžasném hotelu

Recenze hotelu Alma Bay Resort & Aqua Park Sunrise (ex Grand Seas) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2019
Přečteno: 374x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Východ slunce z pláže Východ slunce z pláže
  • Východ slunce Východ slunce
  • Vyhlídka z terasy restaurace Vyhlídka z terasy restaurace
  • Zahrada Zahrada

Příjemné prostředí, vzorný pořádek a výborná kuchyně. Naši kuchaři by se měli jezdit učit vařit do Afriky. Malé nedostatky vyvážila vstřícnost a ochota vždy usměvavého personálu hotelu. Moře i v prosinci překvapivě teplé, pláže udržované a čisté stejně jako voda v moři.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Za poplatek, v recepci avizovaný na dobře viditelné ceduli, jsem byla ubytována krátce po příjezdu z letiště v apartmánu, přestože jsem měla zaplacený standard pro 1 osobu (menší obsazenost hotelu). Obývací pokoj, ložnice a koupelna s vanou a toaletou, vždy tekla teplá voda. Vzhledem k zákazu vhazování papíru do záchodu je sprcha umístěná velmi vhodně hned vedle mísy. K dispozici jsem měla dva balkony, klimatizaci jsem nepoužívala, nebyla potřeba. Povlečení vždy čisté, postel dokonale ustlaná, denně minimálně 2 l balené vody. Výhled z balkonu na moře za poplatek 5 dolarů a na část udržované zahrady byl k nezaplacení, krásnou atmosféru dokreslil ještě úplněk s odrazem na hladině. Prostě pohádka. Areál není nejmenší, ale vzhledem k nízkým budovám působí útulně.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Opět musím litovat, že česká kuchyně se ani vzdáleně nepřibližuje té africké nebo turecké. Co oni dokáží vykouzlit ze zeleniny je neuvěřitelné, pro ty, co nejedí maso i ty ostatní byl třikrát denně velký výběr, aniž by ale člověk musel mít nepříjemný pocit z plýtvání. Dezerty také neměly chybu, denně bylo v nabídce několik druhů ovoce, o zelenině ani nemluvě. A trochu špatně mi bylo jen jednou,protože jsem si nedokázala odepřít od každého aspoň lžičku. Jinak hygiena příkladná a potíže neměl nikdo z hostů, se kterými jsem byla ve styku. V restauraci bylo uklizeno, průběžně tam chodil kluk se smetákem a uklízel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V hotelovém pokoji jsem nic nepostrádala. Denně úklid, čisté ručníky, povlečeno, milý a vtipný Ali, jehož kreace z dek a ručníku mě vždy pobavily...Nikdo si o nic neříkal, ale spropitné jsem dávala ráda. Wi-fi zdarma byla v hale při recepci, signál dostatečný na vyřízení emailu nebo messenger. Pro závisláky asi nic moc, ale mně to stačilo. K dispozici byla wi-fi za poplatek cca 350 Kč,- na týden a signál jste měli v celém areálu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla vybavena lehátky, ručníky byly k dispozici zdarma. Většinou jsem trávila dny u bazénu, ve kterém ale byla voda ledová. K moři to bylo kousek, takže jít si zaplavat nebyl problém. Voda je opravdu mělká, příliv a odliv dělají své, ale plavat se dá. Vstup bez bot, dno i pláž je z písku. Denně probíhaly nějaké programy, ale tuto nabídku jsem nevyužívala.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nedaleko hotelu cca 60 m jsou obchůdky s oblečením a suvenýry, několikrát jsem tam zašla a koupila nějaké drobnosti. Je třeba smlouvat, smlouvat a smlouvat. První cena je vždycky hodně přehnaná. Jinam jsem nešla, takže okolí nemohu posoudit. Je to ale Afrika, takže při cestě z letiště si nelze nevšimnout i na naše poměry docela velkého nepořádku kolem silnic. Dost se staví, a některé části také vypadají jako rozbagrované staveniště. Prostě poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Z týdenního pobytu jsem si odnesla velice příjemný dojem, který přetrval i po návratu domů. Doufám, že se sem ještě někdy vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání