Napsat recenzi

Prehliadka hotela The Grand Resort *****

Recenze hotelu The Grand Resort Hurghada ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 245 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

The Grand Resort hotel je otvorený od roku 1998 a teda je o čosi novší ako jeho sesterský hotel The Grand hotel, nachádzajúci sa v jeho blízkosti. Tieto dva hotely predeľuje ulica s miestnymi obchodmi nazývaná Grand Mall, kde majú klienti možnosť nakúpiť u miestnych predajcov.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Podobne ako v Grand hoteli majú izby staršie vybavenie, avšak každodenne sa o čistotu v izbách ako aj o výmenu uterákov a osušiek stará milý a vždy ochotný personál.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Aj keď sa ponuka jedál prevažne opakuje, myslím si, že klienti majú dostatočne veľký výber, aby si každý deň mohli vybrať niečo iné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel disponuje piatimi bazénmi. Čo však vnímam ako mínus je, že bazény pozostávajú z malých kachličiek, pričom na niektorých miestach kachličky chýbajú. Ako možnú nevýhodu môžu klienti taktiež vnímať skutočnosť, že na pláži sesterského hotela majú k dispozícií nápoje avšak jedlo majú len za poplatok, tieto služby musia v rámci all inclusive využívať iba vo svojom hoteli.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel disponuje súkromnou plážou,ku ktorej je prístup cez sesterský hotel - The Grand hotel, nachádzajúci sa cez ulicu. Pláž je čistá s dostatkom lehátok či slnečníkov. Na pláži sa však vyskytujú malé kamienky, preto klientom odporúčam zabezpečiť si vhodnú obuv pri vstupe do mora.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Ako som už spomínala v okolí sa nachádza Grand mall, kde majú klienti možnosť skutočne veľmi výhodne nakúpiť, poprípade navštíviť bary, kaviarne a reštaurácie.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Starší ale udržiavaný Grand Resort hotel s priestrannými a čistými izbami spĺňa kritérium cena verzus kvalita.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání