Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Golden 5 Emerald Resort & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená musím říct že byla docela vydařená až na pár drobností....

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoj není velký zvlášť když do pokoje přinesou ještě k tomu přistýlku.Když jsme chtěli použít trezor nefungoval .Celý pokoj je v kobercích které zrovna moc čisté nejsou.Co nás ale mile překvapilo byla rychlovarná konvice na pokoji s hrnky i pytlíky s čaji a oddělený záchod s koupelnou nacož jsem v Egyptě z předešlých hotelů zvyklí nebyli.Ale každý kdo je takový že fotí každou prasklou dlaždičku a fotí rohy u vany atd.ten ať raději zůstane doma protože takový hotel v Egyptě budete schánět těžce.Ubytování tedy hodnotím za 3*.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Kdo hledá knedlíky se zelím a svíčkovou toho zklamu.V každém hotelu v Egyptě kde jsme byli se skládá jídelníček z ,brambor a nějakého toho masa a zeleniny .Takže lidé zvyklí na česká jídla budou nejspíš držet dietu stejně jako můj tatínek.Mimo jiné tady v hotelu dělají hranolky a mají vàžně skvělě dorty a zákusky.Najdete tu také celé pomeranče,hrušky i jablka.Co se týče vynášení z jídelny dokonce vám to ochotně zabalí takže zásoby na pokoj si můžete v klidu odnést.Hodnotím tedy opět 3*.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Připravte se na to že jakmile do hotelu přijedete ráno pudete čekat na pokoj do 14:00.Což je po dlouhém 4 hodinovém letu docela pecka.Úklid je zde na nic peřiny nemáte povlečené o ručníky musíte žádat a pokud vám v pokoji poskládají z ručníku labuť či něco jíného budou očekávat peníze.U úklidu v jídelně ani nemluvím v celé jídelně jsou pouze dva uklízeči a jídlo vám uklidí teprve až odejdete a na stůl budou čekat jiní lidé.Hodnotím tedy 2*.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž tedy úžasná bez jediné chybičky moře je čisté a pro šnorchlaře zlatý důl.Co se však týče bazenů nejlepší je ten přímo u hotelu Emerald ,jelikož je však tento areál velký (Golden 5 City) najdete tu ještě další bazény které však neoplývají čistotou jsou kalné a v celku prostě nejsou moc čisté .V areálu je též lagoona v které se však koupat nesmí ,jsou v ní vidět mořští ježci a krásné rybičky i bez potápění.Hodnotím tedy za 5*.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu je pěkné.Velmi vhodné pro procházky a focení.I když nekteré části nejsou večer osvíceny .Proto hodnotím 4*.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem z tohoto hotelu je (až na pár výjimek jak jsem psala víše) vcelku pěkný .Vohný pro děti i dospělé.Dovolenou jsem si vážně užili.Hodnotím 4*.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání