Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Golden 5 Club Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 203x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž pláž
  • hotel paradise hotel paradise
  • koupelna na pokoji koupelna na pokoji
  • laguna u pláže, přes kterou vede krásný kamenný most laguna u pláže, přes kterou vede krásný kamenný most
  • laguna u hotelu al mas (nekoupe se v ní) laguna u hotelu al mas (nekoupe se v ní)
  • pohled z hotelového pokoje pohled z hotelového pokoje
  • dětské hřiště u hotelu diamond ( při cestě na pláž po pravé straně) dětské hřiště u hotelu diamond ( při cestě na pláž po pravé straně)
  • dětské hřiště dětské hřiště
  • hotel al mas hotel al mas

Když jsme vybírali hotel - bylo pro nás důležité, aby byl hotel u pláže, aby se dalo v moři koupat, aby náš prcek (1,5) si měl kde hrát - tudíž dětské hřiště, dětský bazen se skluzavkou... vše co jsme hledali tento hotel nabízel. Hotel se officialně jmenuje GOLDEN 5 nebo také GOLDEN CLUB. Golden 5 je totiž komplex tři hotelů - al mas, diamond a paradise. tyto hotely jsou vedle sebe a mají společné animátory, bazény, pláž, restaurace, bary...Hotel Paradise se nachází asi nejdál od pláže - 5 min svěží chůze - možná i méně. pak je hotel diamond a přímo na pláži hotel Al mas - který vzhledově na nás působil asi nejlépe. Nicméně v hotelu paradise jsme byly spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jedná se už o starší hotel a tak vše podle toho vypadá. Pokoj ve kterém jsme byli ubytovaný byl hezký - vypadal stejně jako na fotografiích od CK . Na pokoji jsme měli malou ledničku - která obsahovala: pro každou osobu jednu lahev vody na den (0,5l) a jednu lahev coca-coly (1l) pro každou osobu na týden. Děti měli na každý den jeden malý džusík s brčkem. Na pokoji je také trezor, televizor a pokoje mají klimatizaci. S koupelnou to bylo horší. Koupelná nás velice zklamala. Při pohledu na koupelnu se mi v ní vůbec nechtělo koupat - zažloutlé dlaždičky, hrozné spáry kolem vany, umyvadla... vana taky děs.,zažloutlé záchodové prkýnko.. koupelna působila opravdu špinavě.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výborné!!!! Obrovský výběr z jídla, které bylo opravdu výborné. Moc nám chutnalo. K snídani je na výběr z velkého množství zeleniny, zeleninových salátů, rýžová kaše,vajíčka na tvrdo, vaječné omolety, párečky, fazole, tousty, dortíky, pečivo... a z čeho já jsem byla nadšená - čerstvé lívance! , k obědu byl obrovský výběr z těstovin, rýže, výborné masové a zeleninové směsy, hranolky, polévky, zelenina, zeleninové saláty, měli i dětské menu (bramborová kaše,karbanátek, nebo těstoviny) atd.... k večeři také obrovský výběr z jídel. Večeře byly stejné akorát se měnilo maso a různé masové a zeleninové směsy (nikdy nebylo jídlo uplně stejné jako bylo u oběda) . Výběr ovoce byl menší. každý den výběr ze tří druhů ovoce - převážně datle, pomeranče, jablka, grepy... dvakrát za pobyt byl k večeři vodní meloun a asi čtyřikrát byly banány. Kdo by hledal na pláži nebo u bazénu, či večeře zmrzlinu, tak by hledal marně. Hotel ji nenabízí. Je možné ji zakoupit v některých obchůdcích,které jsou v komplexu. Hotel nabízí 1x za pobyt možnost povečeřet v každé z 9 à la carte restaurací (nutná rezervace) - indická,egyptská,mořská,německá,ruská,italská... my jsme vyzkoušeli dvě a další jsme už ani nezkoušeli. Raději jsme chodili na večeře v hotelu. Obzvlášt poté co nás po indické restauraci přepadli střevní potíže. co se týče stravy v hotelu nemusíte se obávat, měli jsme sebou malé dítě a ani to nemělo žádné potíže z jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Přimo u hotelu Paradise je dětský bazén se skluzavkou(hloubka 70cm ),maličké brouzdálko, velký bazén s hloubkou 175cm a bazen s hloubkou 90-120cm. u bazénů je snack bar. vedle bazénů se nachází pískoviště se skluzavkami. Při cestě na pláž je po pravé straně docela velké dětské hřiště, na pláži se pak nacházejí ještě další dvě. kousek od pláže se nachází velký bazén se dvěmi tobogány a dvěmi skluzavkami, dětský bazen se skluzavkou, pískoviště se skluzavkou a snack bar. U tohoto velkého bazenu se konají animační programy. U bazenu,který je přímo u hotelu paradise je to s animačními programi bída. první den jsme tam zahledli animatora,který se snažil cvičit s dětmi..ale to byla první a poslední aktivita,kterou jsme tam viděli. většina programů byly na pláži a nebo u velkého bazenu kousek od pláže. ale co jsme si stačili všimnout jednalo se bud o cvičení nebo břišní tance. každý večer se od desíti večer konal animační program ve venkovním divadle, který se nacházi v resortu -př. taneční show, ohnivá show, volba miss, volba missaka, dětská diskotéka atd....

co mě teda asi nejvíc vadilo, bylo že v resortu se nachází spousta krámečku a pokaždy když kolem projdete tak vás někdo otravuje. Jinak personal je naprosto skvělý, jsou přátelští, každý si s vámi povídá a snaží se vám ve všem vyjít vstříc.

Až teda na ty animační programy, který přes den byly nulový nám tam nic nechybělo..měli jsme vše co jsme potřebovali.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž to trvá od hotelu asi pět minut svižnou chůzí. pláž je dlouhá, moře krásné - převážně bylo větrno a tak se tvořily vlny ve kterých se nedalo šnorchlovat. vstup do vody byl pozvolný a převážně ho tvořily oblázky. Pokud by si chtěl někdo zašnorchlovat, doporučuji dojít na konec pláže,a jsou tam skvělé podmínky na šnorchlování, jsou tam krásné útesy navíc je tam větší klid, protože se tam už nenechází moc lidí. většina lidí se nachází na pláži která je v blízkosti bazenu, hotelu a snack baru. Jelikož o pláž se dělí celý resort, který se skládá ze tří hotelů tak je to dost znát. Na takový počet lidí je málo lehátek. Navíc lidé co bydlí v hotelu al mas, který je přímo u pláže si zabírají lehátka v časných hodinách,takže pokud jdete na pláž v devět ráno tak už si téměř žádné lehátko nenajdete. Navíc pláž je plná drzých rusáků,kteří jsou schopni si nacpat svojelehatko přímo vedle vašeho a pod slunečník pod kterým ležíte taky a to beze srandy. Proto jsme převážně trávili čas u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel se nachází asi patnáct minut busem od letiště a také na hlavní třídě s obchodami. takže jakmile vylezete ven z hotelu tak už vás tahají do obchodů.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

i když hotel je starý a potřeboval by lecos opravit, tak dovolená byla hezká a nemůžeme si skoro na nic stěžovat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání