Napsat recenzi

Dokonalá dovolená !!!!!

Recenze hotelu Garden Beach Resort & Spa Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 058x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Egypta jsme odletěli 27.5 2015 a vrátili jsme se 6.6 2015. I přesto,že nám cestovka změnila týden před odletem datum odletu a zkrátila nám dovolenou, dostatečně nás vykompenzovala a dovolenou jsme si užili na plno!! Loni jsme byli ve vedlejším hotelu Mamlouku ,který je s Gardnem propojený,takže jsme hotel dá se říct znali a proto jsme se vrátili.. Nelitujeme a doufám,že příští rok se vrátíme znovu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje jsou vybaveny starým a tmavým nábytkem,který tvoří takový špatný dojem a světla mají krytky,takže večer je na pokoji takové blbé přítmí,ale my jsme si krytky oddělaly a světla bylo dost. Pro dva lidi je pokoj skvělý,ale pro 3 osoby,jako jsme byly my,je pokoj malý. Některé pokoje mají veliké balkony,některé malé, my jsme bohužel dostaly zrovna ten maličký balkonek,což byla škoda,ale to je všechno jen maličkost.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Jídlo bylo skvělé. Snídaně byly bohaté od sladkého po slané, pečiva i ovoce mnoho. Na obědy jsme chodily do baru k bazénu,kde dávali hranolky,pizzu,hot dog, nebo kuřecí obalované maso a zeleninu s buchtama. Večeře byly opět velmi bohaté maso,přílohy,zelenina,ovoce,zákusky..všechno. Na večeři dělávali i nějaké speciality jako například banány v čokoládě,koblížky atd..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Pro milovníky koní jako jsem já , je každý den na pláži kůň a velbloud a pak je přímo v hotelu menší jízdárna,kde je tak od 5-7 hodin každý den možnost jízdy na koni. Jelikož já jezdit umím,dal mi koně a nechal mě jezdit jak chci, začátečníky by možná vodil to nevím. Cena je 2x větší než u nás,ale je to zážitek a stálo mi to za to. V baru na pláži je možnost dát si vodní dýmku. A co se týče služby personálu, tak ty byly 100%, tady jde vidět 5 hvězdová úroveň hotelu. Plavčík chodil neustále kolem bazénu a čistil ho(napadané listy, květy...) Barmani u bazénu nosili pití až k lehátku a barmani na recepci byli taky úžasní,sotva jsme došli už nám nesli pití, pořád nám dělali drinky,které byly výborné. V jídelně měli teda honičku,ale byli taky úžasní,snažili se co to jen šlo. Přesto jak stojí doslova celý den na nohách se pořád usmívají,jsou plní energie a za to jim patří velké DÍKY a především obdiv. Personál celé dovolené, dodal takovou tu energii, byli fakt skvělí a loučení s něma bylo těžké!!!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je hezká,udržovaná,čistá,pozvolný vstup do moře.V moři jsou sice malé medúzy, ale tyhle nic nedělají,klidně si je vezmete do ruky a nežahnou. Dá se jít na procházku po molu(které je večer nádherně osvícené),kde můžete při odlivu(ráno) sejít do vody,kde je kousek plítko,takže vlastně stojíte ve vodě po kolena a všude kolem vás je hlubka. A co se bazénu týče,jsou zde 3 bazény, jeden takový menší asi 10 lehátek, jeden se skluzavkama a jeden,kde je zákaz vstupu dětem. U toho bazénu bez dětí jsme leželi celou dovolenou a musím říct,že to byl opravdu klid. Ne,že bych děti nesnášela,ale poslouchat jejich křik už od vstupu do letadla a pak to pokračovat všude možně je na mě moc a proto jsme bazén se zákazem dětí,vřele uvítali.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Co se týče obchůdku ,tak ty jsou přímo přes cestu. V obchůdkách můžete smlouvat, v nákupním centru KLEOPATRA se smlouvat nedá tam jsou ceny dané. Asi 10-15 minut chůzi dojdete k největšímu nákupnímu centru SENZO MALL ,kde jsou ceny také dané. Jsou zde obchody jako je Terranova,Tommy Hilfiger, McDonald,KFC a spousty dalších. Před hotelem je nádherná fontána,zahrady jsou taky překrásné a udržované, v noci všechno zeleně osvícené, v sousedním hotelu Mamlouku je zase všechno modré a stojí za to se tam jít vyfotit nebo aspoň podívat, je tam nádherné jezírko s umělými krokodýly,no prostě fakt to stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

LUXUS.!!! Maximální spokojenost. My jsme velmi nároční,ale tohle bylo bezchybné... Opravdu 5 hvězd odpovídá. A jestli budeme moct vrátíme se sem. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání