Napsat recenzi

nejlepsi dovolela

Recenze hotelu Desert Rose Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 080x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bylo tu super,jela bych do tohoto hotelu znovu.jeli jsme pres cestovni kancelar ***** a vse bylo v naprostem poradku.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Po prijezdu jsme dostali pokoj ihned podle nasich predstav.bez jakehokoli baksise.byl blizko restaurace i bazenu.uklid na pokoji kazdy den,voda take kazdy den a doplnovani lednicky obden.nechavali jsme na luzku kazdy den 1dolar,povleceni meneno kazdy den.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Bylo vzdy z ceho vybirat,hodne masa sladkosti.jak nekteri pisou,ze byl v jidelne neporadek a nebyly uklizene stoly,tak ja jsem pri tolikati turistech cisty stul vzdy nasla a cisnici se opradu snazili vse co nejrychleji sklizet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personalu bych dala i vic hvezd nez 5.opravdu prijemni a slusni lide i bez baksise,v barech se vzy usmivali s nekterymi jsme si vymenili internetove adresy.kdyz se k nim nechovate jako k poskokum a sluhum tak se vam odvdeci svymi sluzbami.je to jedno jestli jste cech nebo rus.jsou radi ze prijrdete a defakto jim davate timto praci.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Plaz vzdy udrzovana,dostatek lehatek.volne more je sice az za umele vytvorenou lagunou,ale nam to nevadilo,protoze jsme se koupali prevazne v lagune.rude more neni moc na koupani spis na pozorovani koralu a krasny rybicek.plavcik Ahmed byl taky hodny,pokazde memu muzi(je po uraze a spatne chodi)pomahal do vody i z vody.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Zahrada perfektne udrzovana,zadna mocuvka nebyla citit.vsude cisto.vylet na mori taky skvely.vylet na poust Saharu jsem si opravdu uzila-kazdy mel svou ctyrkolku a jelo se po pousti 30km do beduinske vesnice,tam byla projizdka na velbloudech a zhlednuti vesnicky a potom zas zpet.Parada:-)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkove neni opravdu co vytknout.byli jsme i v Turecku,ale mi osobne se tento hotel a personal libil nejvic.Mohu opravdu doporucir,hlavne pro rodiny s detmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání