Napsat recenzi

Luxusní dovolená

Recenze hotelu Desert Rose Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S manželem to pro nás byla zatím nejlepší dovolená,kterou jsme měli možnost absolvovat!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme naprosto úžasného,velmi ochotného uklízeče,který nám každý den kompletně čistě převlékl postele,na kterých jsme nacházeli překvapení v podobě zamilovaných labutí z osušek,srdce posetého květy nebo panáka s brýlemi:-) Vždy nám vytřel dokonce i za postelemi a doplňoval pravidelně pitnou vodu i kávu,osušky,ručníky i toaletní papír...když si totiž člověk zjistí,kolik takový uklízeč vydělává měsíčně, přičemž je v práci každý den včetně víkendů,moc rád mu na posteli nechá nějaký ten bakšiš,protože se mu to vrátí v podobě takovéhoto servisu a vlastně i přátelství:-)

Dokonce,když jsme při úplně prvním vstupu do pokoje zjistili,že jsou postele odděleny nočními stolky,poprosili jsme,zda by bylo možné dát je k sobě,neboť jsme manželé,přišel během chvilky sám manažer bloku a postele nám přisunul k sobě...opravdu neuvěřitelný servis?!

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Naprosto luxusní!!! Každý normální člověk si musí vybrat...neskutečný výběr masa,příloh,zeleniny,ovoce,salámů,sýrů...Dokonce všímaví lidé zjistí,že každý den v týdnu se objeví mezi nabízenými pokrmy i tzv. tematická jídla,např.z Orientu,ze Středního Východu atd. Dále se dá najíst i u baru jak u bazénu tak i na pláži,kde kuchaři připravují hamburgery,hot dogy nebo třeba mini pizzu,u které si každý může zvolit,kterou ingredienci na ní chce dát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

K nám byli všichni velmi přátelští a vstřícní,dokonce jsme měli i "soukromého" zahradníka:-)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Bazény jsou v tomto resortu tři,jeden vyloženě pro plavce.Bylo fajn,že v žádném nebyla tzv. hlava na hlavě:-) Moře v podobě laguny krásně čisté a teplé,pro nás naprosto vyhovující.Nepotřebovali jsme ani boty do vody.Lehátek je všude dost a moc se nám líbil propracovaný servis osušek jak u bazénů tak i na pláži. Byli jsme mile překvapeni,že každou chvilku chodí po pláži člověk,který sbírá případné odpadky.

Jediné,co nám trochu vadilo bylo neustálé nabízení výletů, šnorchlování, tetování ...na druhou stranu je to asi pochopitelné,protože ti lidé,kteří toto vše nabízejí se musí nějak živit,ale když se jich na nás během půl hodiny sesypalo asi šest,bylo nám to již nepříjemné,protože jsme chtěli odpočívat.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Jedním slovem nádhera! Zahrada je každý den opečovávána,stejně jako celé okolí resortu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dovolenou jsme vybírali na podkladě recenzí,ale i podle fotografií a popisu na internetu,tudíž jsme věděli,co můžeme asi tak očekávat.

Z naší strany jednoznačně velká spokojenost:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání