Napsat recenzi

Už nikdy

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 27x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Záchody pláž Záchody pláž
  • Záchody pláž Záchody pláž

Hotel je naprosto katastrofální, nechápu, kdo může být spokojený, maximálně někdo, kdo nikde jinde nebyl.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje krásné, velké, prostorné. Klimatizace nám fungovala, nicméně na povlečení často zašle fleky, špinavé nikdy neprané závěsy a záclony, na terase posrane sedáky od ptáků.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava mi chutnala, nicméně na konci pobytu už jíte spíše z donucení, neboť je vše stejné. Snídaně-sladke pečivo vždy oschlé, nejhorší je ale čajový servis, kde máte jeden stoleček, na který obsluha nandá 20 kelímků, který si postupně rozeberete, vedle v košíčku máte naházené čajové pytlíky jednoho druhu, vedle v krabičce plastové lžičky, jak na táboře prostě když jdete stanovat. Stoly upatlane, v jídelně nefunkční klimatizace, takže z číšníků kape pot na stůl, když se jdete najíst ven, sedíte na posranych židlích od ptáků-nikdo to nikdy nevycisti. Upatlane rantly od terasy jídlem, personal to tam nechává. Pití si čepujete do malých tenkých kelímků, které praskají, pak se to všude okolo válí, všude mokro, velice ekologické, válí se to všude po resortu jak v chlívě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Katastrofa opět, recepce naprosto neschopnej člověk. Neumí anglicky, nemá ani snahu si to přečíst v překládači do arabštiny, neustale nám říkal špatné informace, většího hňupa tam opravdu nenajdete, přitom většina okolního personálu umí anglicky. Na recepci ale dají toho,kdo neumí anglicky, to mi dava smysl. Prosila jsem o pomoc s přepravou přítele do nemocnice, potřebovali jsme jen k hlavní bráně, nebyl schopný to pochopit V aj, arabštině, jen na vás čumí a říká oke, oke. Tím to hasne. V jídelně vás neustále obtěžuje personal na dávající jídlo, bez může jsem už pak ani nechodila. Člověk se snaží s nimi mluvit slušně a hezky a naoplatku vám cpou jejich číslo a chtějí váš profil na fb. Včetně mladých holek, které tam byli s rodiči ! Nefunkční klima v lobby a recepci, kde je neustále obsazeno kvůli wifi a průjezdům a odjezdům, takže si ani nesednete. Nefunkční klima v jídelně, opravdu venku bylo lépe než vevnitř, takže si to asi dovedete představit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je krásná, to ano, ale lehátka špinavá, neustále nemají ručníky, tak strašně špinavé záchody, že je radši zamkli a do konce pobytu neodemkli, místo aby to vyčistili, moře mrtvé, v prostoru na šnorchl pár ryb jinak nic. Když jsem přijela, zkusila jsem jít do boudy, kde se můžete převléknout, vevnitř kus vložky a ve finále si kvůli otevírání roztrhnete hadry.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Zahrady jsou krásné, ale všude se valí plastové odpadky. Kousek od nás se doslova někdo posr@l, bylo to tam celý týden. Zahradu podle mě kropí splašky, neskutečný smrad

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Naprosto tragickej hotel, za tu cenu naleznete mnohem lepší, nechápu, kdo se tak může dobrovolně vracet, snad jen člověk, co nikde nebyl a nebo je masochista. Toto je něco tak strašného, že na konci pobytu se budete muset jen smát zoufalstvím. Je to parodie na hotel, počet hvězdiček neodpovídá, služby už vůbec ne. Ztráta času a peněz. Nedoporučila bych to ani svoji tchýni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mira : Celkový dojem - 13. 9. 2023 18:30

Je to opravdu tak jak je tady napsané, v srpnu jsme ta byli a měli jsme stejnou zkušenost jako oabi která tady psala zápory o hotelu reagovat

Michaela: KATASTROFA - 25. 9. 2023 18:57

Nejhorší dovolená! Souhlasím s tímto popisem hotelu, pokud se tomu hotel vůbec dá říct. Z tohoto důvodů již Egypt nechci asi znovu navšťívit. reagovat

Lenka: Velká katastrofa - 13. 10. 2023 7:22

Za 30 let létání na dovolených jsme takový bordel nezažily!! Cestovka*** by měla být pokutována za klamavé info na svých stránkách !! Egyptský delegát odmítal jakékoliv reklamace.Do Egyptu už nikdy-byly jsme tam už po 6, - tento hotel byl zbytečné vyhozene peníze -hodnocení hotelu je spíše 2+ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání