Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 12x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 6

Nechápu ty negativní recenze. Až na záchody u bazénu a na pláži bylo vše v pořádku. Co byste za 12 tisíc chtěli.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje prostorné, čisté, každý den uklizeno a doplněna voda. Trezor a klimatizace fungovaly. Jen ručníky by mohli aspoň 1x vyměnit.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Výborné, jak píší ti kritici, tak ano, opakovalo se, ale vždy k tomu stálému bylo něco nového. Každý si mohl vybrat dle své chuti. Krásné zákusky. Na pláži bar a také možnost lehkého oběda. U bazénu každý den zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jedno velké mínus jsou zavřené obchody v resortu. Ale taxíkem za 6 $ se dostanete na nákupy. Personál milý, nikdo nebyl nepříjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž čistá a moře krásné a teplé. Pod molem můžete vidět rybky a korály, dokonce k nám zabloudily i 2 manty.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Někde občas náký odpad byl, ale uklízeči se snažili a dělali co mohli, o keře a trávník se taky starali. Resort je obrovský, nejde vše stihnout hned. Kdyby někteří turisti nebyli prasata, tak ten bordel tam není.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jeli jsme s obavami po přečtení recenzí, ale zbytečně. Kdo není náročný, tak by měl být spokojen. My byli. Za 12 tisíc nemůžete chtít zázraky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Adéla : jak to tedy je? - 1. 8. 2023 21:08

dobrý den, máme sem jet s přítelem příští týden, na naší první dovolenou.. teď mě však znepokojily některé fotografie a negativní recenze. chci se zeptat jak to tam je s jídlem..jestli je to opravdu taková katastrofa nebo se to pro normální lidí, kteří chodí do restaurace maximálně 2x do měsíce a nepotřebují mít všude burgery a sushi a bůh ví co ještě, dá v klidu zvládnout? taky jestli je tam možnost zajet si na nějaký výlet (potápění, čtyřkolky, mešita,…) taky jestli je moře čisté a dá se dobře plavat a potápět? a jak to tam vypadá s obsazeností hotelu? na některých fotkách to vypadá že tam snad nikdo není, což je trochu znepokojivé předem děkuji za odpověď. reagovat

Dana: Re: jak to tedy je? - 2. 8. 2023 20:12

Nebojte se, hotel je normalne obsazen, jidlo je vseho dost, byly i hamburgry , hranolky, spagety, a samozrejme jejich jidla, ryze, brambory, hovezi, kureci. Je dobre si zabrat stul a pak jit v klidu nabirat jidlo.More ciste, plavat muzete po 5 metrech, potapet a snorchlovat z mola. Jen od bazenu k mori je to asi 200m. Vylety porada cestovka, dostanete seznam vyletu, kde je vse mozne. reagovat

Adéla: Re: Re: jak to tedy je? - 3. 8. 2023 16:15

a jak je to s animačním programem večer? je tam o zábavu postaráno? jestli fungují bary na nějaké to popíjení atd. reagovat

Dana: Vlastni kelimky - 2. 8. 2023 20:21

Jeste dobra rada, vemte si sebou svoje kelimky na drinky, oni davaji do plastovych max. 2dcl, ale kdyz mate svuj, klidne 500ml, tak vam daji piti do vaseho. reagovat

Adel: Re: Vlastni kelimky - 2. 8. 2023 20:26

děkuji za radu, nevím zda jste reagovala i na moje otázky, neukazuje se mi to, tak kdybyste na mé otázky odpověděla ještě jednou:) děkuji reagovat

Dana: Re: Re: Vlastni kelimky - 3. 8. 2023 15:06

Ano , odpovedi mate hned v druhem komentari. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání