Napsat recenzi

Šámal Rudolf

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 139 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Smutné

Ubytování  průměrně (3,9/5)

průměrné

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velmi špatné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

vybavení skromné personál perfektní

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

hodně špatné u popřeží

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

špinavé

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Hotel je silně vybydlený. Druhý den se nám vysypala sprcha, pokoj prohodit byl velký problém. Chtěli jsme pokoj, který nám původně dali ale nedostali jsme se do něj, protože nefungovali hned tři karty po sobě. Čekali jsme na pokoj 2,5 hodiny. Spát jsme mohli jít ve 2ráno. Zbytečně.Třetí den jsme tady už chtěli jít do toho pokoje, ale to byl takový problém, že jsme zůstali, kde jsme byli, v tom náhradním. Hotel má velký pozemek. Neupravený, plný odpadků, úklid je velmi sporadický. Pobřeží do 200-300m od břehu je mrtvé. Ničí ho splašky. Odpadky. Naplaval jsem kilometry, což je i v mém plánu hodně plavat, ale tady to byla nutnost, abych se pak mohl potápět k něčemu krásnému. To je až tam daleko, za pásem širokým a mrtvým. Příroda se tam snaží udržet, ale nemá šanci. A já znám v egyptě místa, kde je nádhera hned u břehu, pro všechny. Tady smutné hrozně smutné. Na celé dosti dlouhé pláži jediný stánek na pití. Celá pláž zamořena egyptany.

Když si u břehu hrábnete do písku, dva tři cm, tak narazíte na smradlavé bahno, sedlinu z kanálu, kanalizace.Jeden ze dvou bazénů je zavřený a jediný otevřený je plný nečistých egyptských turistů, kteří se chovají úděsně a bylo jich za nás velká většina oproti europanům. Dámy se koupou oblečené do kilometrů látky, močí v bazénu do těch obleků. Za celou dobu jsem neviděl ani jednu dámu jít na toaletu. Ani to nejde, když má na sobě metry mokrých hadrů. Většina z nich je navíc ve stejných hadrech několik dní. V jídelně si pak často sednete na mokré židle po nich. Nechutné. Nelze přeci takto míchat hosty. Naprosto odlišné kultury, chování, návyky, hlavně v hygieně. O chování, snášenlivosti egyptských hostů raději pomlčím, byl bych osočen z rasizmu i když tam je to naopak.V jídelně byla cedule, kolik jídla se předcházející den vyhodilo. Jistě, ale právě jsme znovu u egyptských hostů. Právě oni ve zvrhlém množství plýtvali jidlem. Co po nich zůstalo na stole, pod stolem, podtrženo řevem nespočetných dětí je mimo možný komentář.To samé bylo na pláži. Hrozné chování, naši cikáni by se mohli od nich ještě hodně naučit o způsobu chování pračlověka. Jeden příklad o rasizmu. Jeden večer dokonce skončil před 23 hodinou. Na jediné terase, která byla v provozu. A to jen proto, že jeden z egyptanů velmi razantně vyběhl na chlapce, který pouštěl hudbu. S tím, že nebude hrát jiné skladby, hudbu, než hudbu egytskou. No a výsledek byl spousta křiku, arogance a konec zábavy pro všechny. Krásné, že? Poslední dny nám v jediném baru, na jediné terase dávali pití do plastových kelímků. Takových jak máte strach ho vůbec vzít do ruky. A proč. No na pokojích jsme měli jen jednu skleničku. To jsme přežili, ale horda egyptských turistu jednoduše sklo z baru roznosila k sobě na pokoje. Vedení hotelu? Řešení? KELÍMKY. Krásné.Jinak i jídlo byl smutný příběh. A to nepatřím k lidem, kteří žijí proto, aby jedli. Během prvních 5ti dní se nám stalo, že jsme několkrát kousli do nahnilé vařené brambory, nandali jsme si smradlavou kyselou kaši, kousli do shnilého kousku melouna, ...... úžasné. Pestrost jídla žádná, když bylo něco kolem zajímavějšiho od masa tak to vydával kuchař a dal vám množství jako ve školce dětem. Nedal víc i když jste si řekl. Ale znovu, egyptan dostal kolik chtěl. A to mě rozpaluje do běla i ted.

Partnerku vyhodil zaměstnanec u bazénu, když si chtěla po 4dnech vyměnit osušku. Vyhodil s tím, že nevymění.Myslím, že už není třeba psát dál. Myslím, že už toto stačí. Bylo by toho ale víc. A jestli prodejce neví, nebo nechce vědět to o čem píši výše tak je to velmi smutné. Mohu vás ujistit, že nejsem jenom já takto konsternován z dovolené na daném místě. Téměř všichni češi, které jsem tam potkal byli stejně zklamáni.

V neposlední řadě jsem do Egypta pozval svou přítelkyni. Která nikdy v Egyptě nebyla. Její slova ..... už nikdy? Za toto a vše výše a vše ani nenapsané Invii tedy děkuji.

Já osobně bych se styděl někomu takového něco prodat. Připadal bych si jako lump, podvodník, ... i hůř.

Ruda

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zdenka: Coral beach - 6. 9. 2021 9:48

Takže po dlouhé době jsem se dočkala pravdivé recenze o situaci v tomto hotelu. Byli jsme v něm v roce 2015, a to bylo přesně, jak píšete. Taky jsme byli znechuceni hlavně otřesnou jídelnou, manžel od té doby tento hotel nazývá " hladomor ". Jelikož jsme už byli v Egyptě 20x, tak vím o čem píši. Jen pro ilustraci, my jsme ani nemohli kousnout do špatného melounu, protože tam za celý pobyt ani nebyl. Ovoce prostě skoro žádné, jen jakási hruška plavající ve vodě. Už nikdy více tento hotel. reagovat

Ruda: Re: Coral beach - 6. 9. 2021 16:42

Vážená paní Zdenko, děkuji za vaší reakci. Tak trochu mi připadá a opravdu nevím proč to tak je, že většina lidí se obává pojmenovat skutečnost jak je. Nevím. Co se týče zprostředkovatele fa *****, je její postoj nijaký. Zajímalo je pouze zda chci reklamovat produkt, který mi prodali a když zjistili, že ne tak jsou v klidu. Žádná omluva, reakce, .... nic. Až budu mít trochu času promluvím si o nich s ČOI. Je nehorázné co dělají a jak dlouho to dělají. Vy a já nejsme zdaleka jediní, kdo si na onom místě prožili stejnou hrůzu. Děkuji, Ruda. reagovat

zdenka: Coral beach - 6. 9. 2021 20:46

Já taky děkuji za Vaši reakci. My jsme to řešili hned na místě s naší delegátkou / teda polskou /, ale bez úspěchu. Říkala, že to tak prostě v hotelu funguje, a vlastně se nic nezměnilo. Takže Vám držím palce pokud se jedná o tu ČOI. Jen je mi líto Vaší přítelkyně, že to musela zažít, protože Egypt je fajn, jen je třeba vybrat solidní hotel. Zdenka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání