Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Coral Beach 4*

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hlavní budova hotelu hlavní budova hotelu
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • vstupní hala na recepci vstupní hala na recepci
  • restaurace  hotelu restaurace hotelu
  • a la carte restaurace a la carte restaurace
  • terasa u baru terasa u baru
  • bazén bazén
  • nákupní možnosti na hotelu nákupní možnosti na hotelu
  • zahrada hotelu zahrada hotelu
  • chodník od hotelu na pláž chodník od hotelu na pláž
  • standardní pokoj standardní pokoj
  • pláž pláž
  • čisté moře čisté moře
  • na pláži je možnost projet se na velbloudovi na pláži je možnost projet se na velbloudovi
  • široká pláž široká pláž

Klidný hotelový komplex tvořený bungalovy. Hotel má krásnou dlouhou a širokou pláž. Do centra města je to cca 15 km a na letiště 20 km.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování je v bungalovech, které jsou v rozlehlé zahradě. Pokoje jsou standardně vybavené. V některých pokojích je vana a v některých je sprcha. Na požádání lze na pokoj dodat rychlovarnou konvici. Každý pokoj má terasu. Za příplatek je možnost ubytování úplně u moře, ale je to zase dál k hlavní budově, kde je restaurace.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V rámci prohlídky jsme neměli možnost vyzkoušet místní stravování. Hotel má hlavní restauraci, 3 a la carte restaurace a 3 bary. Jeden bar v lobby, na pláži a u bazénu. Ve všech barech jsou dopoledne a odpoledne podávané snacky. Na obědy a večeře je možnost i dětského menu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel má 2 bazény, z toho jeden vyhřívaný a jeden menší bazén pro děti. Najdete zde i dětské hřiště. Fitness a stolní tenis zdarma. Za poplatek vodní sporty na pláži. Wifi je na recepci. Animační programy hotel nabízí pro děti i dospělé. V rámci hotelu je kavárna a několik obchodů se suvenýry.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je opravdu moc pěkná. Je široká a dlouhá přes 1 km. Písek je trochu hrubší. Vstup do moře je pozvolný, až dále jsou korály. Moře je opravdu krásně čisté. Lehátka, slunečníky i osušky jsou zdarma. Moře u hotelu je vhodné pro šnorchlování a potápění. Vlevo vedle hotelu je oddělená nudistická pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Do centra města jezdí za poplatek hotelový minibus. Vzdálenost do města je 15 km, vzdálenost od letiště je 20 km. V okolí jsou další hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Je to jednodušší hotel, ale s kvalitními službami. Jedná se o klidný hotel blízko centra za rozumnou cenu. I když hotel nabízí vyžití pro děti, tak bych ho doporučila spíše dospělým, kteří chtějí klidnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání