Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 305x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla fajn. Nejvíce jsme byli nadšeni z nádherného moře, kde byla písčitá pláž a moře průzračné a kousek dál bylo molo kde byli nádherné koráli, tak si člověk mohl vybrat.¨

Moc nám s přítelem nechutnalo jídlo, já tedy nejím maso ( ale na výběr jsem měla dost) ale všechno jídlo bylo na jedno brdo, co se týče ochucení ale to je prostě egyptská kuchyň, která nám nesedla ale ostatním zase chutnat může. Pro nás by nejlepší falafel, který byl každý den k obědu na pláži.

Co se týče nápojů, pivo moc dobré nemají a víno, jen v restauraci, to je tedaq katastrofa. Pak jsme pili wisky s kolou nebo tak. Njehorší je (ale to není jen tento hotel), jak ta vůbec neřeší plasty. za hotelem je na pláži strašný nepořádek, plastový odpadky. Netřídí se tam nic, nikdo to neřeší. Pití do malého 2dcl kelímku, což do sebe hned kopnete a znovu vám do toho samého nenalijí, takže je to šílená spotřeba. V poušti vyházené odpadky. My jako ekologicky smýšlející lidé jsme z toho byli hotový, dost teda. To samé na pláži oběd do plastových talířků,jednorázové příbory,. tohle je teda hrozné. Hotelovou pláž každý den uklízí, ale vedle je to fakt katastrofa. Poslední dny jsme si všimli, že si lidé přivezli své termohrnky a nechávali si pití nalévat do nich, což byl fakt výborný nápad. Pití vydrželo chladné a ještě ušetřili přírodu.

Ubytování bylo příjemné. Byli jsme na dvouch výletech. Koupili jsme si je na pláži. Potápění s delfínama. Z mého hlediska hrozné, já pak z toho byla už nešťastná, podle mě to bylo regulérní týraní zvířat, protože tam bylo dvacet lodí které troubili a pískali a snažili se těm delfínům zatarasit cestu.. No.. delfíny jsme tedy viděli. Bylo to spojené s potápěním u korálového ostrovu, což bylo teda krásný a posádka lodi moc milá, byla tam sranda.

Pak jsme jeli na čtyřkolky, kde jsme si s přítelem zaplatili rychlou jízdu, že nechceme jet ve skupině, aby jsme mohli jet svým rychlým tempem. To bylo teda skvělý, nejlepší zážitek. Při západu slunce si to drandit rychle nádhernou pouští.

Animátoři v hotelu fungovali, každý den nějaké aktivity a každý den večer nějaká zábava.

Celkově bych tento hotel doporučila, dovča se nám líbila.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Starší vybavení, koupelna teda hodně, sprcha tekla ale jinak hezké, nic strašného.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

jídlo nám bohužel mo nechutnalo, ale to je náš názor. Hodně se teda opakovalo, sladké vůbec nejíme, já jsem tam měla výber z hodně zeleninových salátu. Bylo tam spousty pečiva a venku k večeřím grilované maso, někdy zelenina.

Jednou jsme byli v italský restauraci (můžete jednou za pobyt). já si dala pizzu (silné těsto) a přítel nějaký kuřecí, kterým se málem udusil protože bylo suché, ale když jsem je viděla jak se snáží a že to vařili s láskou a s radostí, šla jsem jim poděkovat a pochválit, prostě to asi jinak neumí a mohl to být jenom náš pohled, třeba ostatním chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl milý, i když bylo vidět že ty číšníci co tam jsou od rána do večera už toho mají dost. bylo mi jich líto, stejně jako uklízečům co nám uklízel pokoj, pak už jsem ani po něm uklízet nechtěla. jen měnit ručníky a dával nám každý den vodu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

pláž nádherná, i když brzo ráno byla plná odpadků, než to vysbírali. Ale kolikrát jsme v moři šlápli na oslizlý plastový pytlík.

Ještě je v hotelu nuda pláž

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

na jednu stranu jsou další hotely, na stranu druhou nebylo nic, jen bordel ( ale nebyl vidět, my jsme se tam šli projít )

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Bylo to fajn, ale příště už bych zkusila zase něco jiného.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání