Napsat recenzi

Na Rotaně - nejhorší dovolená

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 1 768x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Hilton Long Beach pláž Hilton Long Beach pláž
  • Albatros Albatros
  • Konečně Rotana pláž, značný rozdíl Konečně Rotana pláž, značný rozdíl

V ck jsme si objednali Coral beach Rotanu Resort pro své krásné dlouhé pláže, možnost šnorchlování, přízemní budovy, velkou zahradu a v srpnu 2014 ihned po příletu do Hurghady nám delegát sdělil, že Rotana je plná a že jedeme na jiný hotel. Ačkoliv jsem nesouhlasila a byla jsem sama s malým dítětem, nezbylo mi po pár dohadování jet na údajně jediný volný hotel Albatros Beach (opak Rotany) - bez šnorchlování, mini pláž, mini hotel, ubytování v patrech a velmi staré, to co jsme nechtěli. Jeli jsme do Egypta za šnorchlováním a hotel jsme si vybrali pečlivě, tak abysme byli spokojeni. Takže začaly telefonáty opět delegátovi a ten nechtěl nic řešit tak poté do Prahy a v tomto duchu byla celá dovolená. 3x jsme se za náš pobyt stěhovali, na Hilton Long Beach- tam nebyla od 12h odpoledne vůbec voda v moř- ani po kolena, nedalo se ani v moři plavat, a až 7 den po mých telefonátech nás přestěhovali kam měli tedy na Rotanu. Celá dovolená zkažená, ve stresu, na reklamaci odpověděli, dostali jsme 4 hvězdu za 4 hvězdu a tedy žádná náhrada. Takže na původně objednané Rotaně jsme byli 4 dny z 10 dnů a to proto že jsem neustálě volali svůj nesouhlas do Prahy( o účtu za telefon ani nemluvím). Opravdu zkažená dovolená a cestovka dává od toho ruce pryč.

Nicméně od jiných cestovek před i po nás na tento hotel přijeli jiní češi a tento problém neměli, tak zde byla asi jiná chyba, než že hotel byl plný.

Dejte si na to pozor. Jelikož cestuji opravdu často, tohle se mi zatím nikdy nestalo ani mým blízkým.

Delegát mi mimo jiné sdělil, že pokud chci vybraný hotel mám jezdit od ledna do dubna, jinak že tahle pravděpodobnost je velká a že se to stává častěji. Místo moře jsme tedy většinu dovolené byli u bazénu, což jsme mohli takhle dovolenou trávit i v ČR. Na naší objednané Rotaně bylo již moře vpořádku a nádherné, ale tam jsme byli jen pár dní, přestože jsme si tento hotel zaplatili a objednali...

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Na Rotaně bylo moc fajn, hezké čisté, na předchozích kam nás dali děs a bída

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

jako v Egyptě, k vůli stravě jsme nejeli, najest se dalo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

dobré

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

nejlepší

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

v okolí nic, dá se sjet do města minibusem

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

S ck *** nikdy více, to že si objednáte hotel a dostanete jiný berou jako samozřejmost takže ani nemusíte vybírat hotel, stačí zvolit destinaci, oni Vás někde umístí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

kiwi: Coral Beach. - 12. 12. 2014 12:41

Proč nenapíšete jméno té CK? My jsme tu byly 5x po sobě( červen - červenec) a obdobné problémy nebyly nikdy.. Za vzniklé problémy bych jednoznačně vinil CK a jejich doporučení je jednoznačně blbost.. reagovat

Lucie: cestovní kancelář - 12. 12. 2014 13:26

Cestovní kancelář jsem sem napsala, ale byla mi vymazána. pro přiblížení je to velká cestovní kancelář, a začíná 5 písmenem abecedy. Když ji sem opět uvedu, tak mi to opět vymažou. Případně můj email: bibebe@seznam.cz reagovat

Lucie: ck - 12. 12. 2014 13:28

Případně vše jsem uvedla na diskuzi Orbion i s uvedenou ck. Tady z neznámého důvodu není možné uvést název ck. reagovat

kiwi: Coral Beach. - 12. 12. 2014 14:09

Jo to stačí. To každý pochopí.My jsme byly s naší největší a jednou s CK bývalého senátora a nikdy nebyly problémy (pouze jednou jsme nedostaly snídaňový balíček). Jinak vždy krásných 14 dní. A to že si tady někteří stěžují na jídlo pití - nevím, ale my sem jezdíme kvúli šnorchlování a sluníčku a ne počítat kolik vypiji zadarmo kelímkú u baru. reagovat

Lucie: ck - 12. 12. 2014 14:12

Právě jeli jsme také na Rotanu k vůli velkým plážím,moři, šnorchlování a bungalovům. Dostali jsme hoteli kde ani jedno tohle nebylo, u Hiltonu se nedalo ani v moři plavat. Trochu smutné. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání