Napsat recenzi

Lenka

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 18x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Po příjezdu šok. Nikdo si nás nevšímal, skoro prázdný rezort, přijeli jsme o půl 7 ráno a řekli nám až v 10h. ubytování, tak jsem ochrápanému recepčnímu dala 10 dolarů do pasu, říkal, že nic nechce, že to stejně nebude dříve, ale nechal si je. Pak se tam prošel nějaký šef, zeptal se jestli vše OK, tak jsme řekli, že ne, že máme hlad a žízeň, tak za půl hodiny jsme měli náramky a šli na snídani a pak i ubytování bylo. Nábytek na terase rozlámaný, lehátka dřevěná na pláží snad 10let nenatřená, ratany okolo nich rozbité, devře skleněné do jídelny tak ochytané, že přes ně nebylo skoro vidět.Vše ušmudlané.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

pokoje vcelku prostorné, záclony a závěsy špinavé

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Celý týden, pořád to stejné dokola. Snídaně, ale úplně stejné. Na oběd 1x grilované kuře, ryby v nějakém těstíčku a nějaké maso na štávě, malý výběr.

Jezdímě převážně na Zakynthos a tam super, chtěli jsme zkusit Egypt, ale naposled, asi jsme si vybrali špatný hotel.

Číšnící na baru, když jim nedáte 1dolar, tak se tváří hrozně a nalévají pití do plastového kelímku 1dcl a když dáte každý den, tak máte i ve skle

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hrůza,jídelna katastrofa, personál vcelku v pohodě

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž uklízí denně, ta je moc pěkná, ale okolo hotelu se povalují kelímky, plechovky, roličky od toal. papíru. Měli jsme tu smůlu, že tam zrovna žralok napadl toho rusa, takže už nikdo moc neměl odvahu jít do moře dále než po prsa.Než se to stalo, tak jsme i šnorchlovali, moc ryb k vidění ale není, korále jsou spíše mrtvé.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nikde se nadá jít, obchody jsou v areálu všechny zavřené, že se s majitelem nedomluvili.

Vedle v hotelech jak jsme se vraceli na letiště byly všechny otevřené.

Takže jsme si ani nic nemohli koupi až na letišti

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Už bych se nevrátila, asi špatný výběr hotelu.

Byli jsme v Egyptě poprvé - trochu jsem se tomu bránila, asi i naposled.

Raději Řecko, to mě nikdy nezklamalo, moře stejné jak tady akorát, že tam nejsou ryby

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Coral Beach - 16. 6. 2023 6:06

Opravdu jste si vybrali hodně špatný hotel. Ten kdo vám toto poradil, musel být buď velmi škodolibý nebo zde nikdy nebyl. Zažili jsme ho v roce 2015, a jak čtu, tak se tam vůbec nic nezměnilo. My tomuto hotelu říkáme Hladomor, a nikdy bychom se tam nevrátili. Ale jsou v Egyptě samozřejmě mnohem lepší hotely, i když tam celkově kvalita klesá. Zdenka reagovat

Lenka: Re: Coral Beach - 16. 6. 2023 6:36

To mě poradila paní z cestovky, nevěděla jsem jaký hotel vybrat, tak říkala, že se tedˇz tama vrátili její známí a že si to hodně chválili, no asi teda máme každý jiný vkus , stálo nás to 11 900kč, bylo to vcelku levé, tak jsem si říkala, že asi proto. Egypt už raději vynecháme, děkuji za reakci, že se to nezdálo jen mě. reagovat

Zdenka: Coral Beach - 17. 6. 2023 6:01

My jsme tam byli přes polskou cestovku, a když jsme s delegátkou řešili katastrofální jídlo, řekla, že si stěžují lidé stále, ale nic neudělala. Jen jeden příklad večeře - z hlavního jídla nějaká hrůza z masa, co nikomu nechutnala, zákusky 1 druh - piškot s marmeládou- ovoce rozkrojená hruška plavala ve vodě, to bylo vše. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání