Napsat recenzi

Coral Beach Hurghada

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 581x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená trvala 12 dní, odlet 00:10, návrat v poslední den až ve 22:50 z Hurghady, takže jsme výjimečně o žádný den nepřišli. Po příjezdu na hotel (v cca 7:30) nás ihned poslali na snídani a poté jsme dostali náramky, v cca 10:30 byl připravený pokoj (bez bakšiše). Pokoj standartní bez výhledu na moře pro 2 dospělé a dvě děti, ale bylo zase blízko na jídlo do restaurace. Klientela hotelu převážně Ruská, potom hodně Čechů, zbytek Polsko,GER, FRA, UK. Žádný problém nebyl, jen pár Rusů se prostě chovat neumí, v jídelně předbíhají atd., ale to je klasika.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování je v bungalovech, které jsou prostorné, vše fungovalo jak má. Vybavení je starší, ale to nevadí, úklid probíhal každý den - v pohodě. Dobrá je velká terasa se světly a s posezením, na které se dá do noci číst :-) Na pokoje každý den dávali dvě velké lahve s vodou, na konci pobytu nám jich tak asi 8 zbylo, nebyla šance je vypít :-) Na pokoji dvě velké dvoulůžkové postele, na kterých jsme se hezky vyspali, matrace trochu starší, ale jde to. Klima fungovala dobře, trezor na pokoji také (zdarma).

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava vynikající, všeho dostatek, nejlepší jsou večeře, kdy se venku griluje maso, každý den při obědě a večeři ryby, jednou dokonce krabi (ti nám moc nechutnali, nic na nich není, je škoda je pro tak málo masa zabíjet :-(

Každý oběd a večeři rozváží v jídelně fantu, colu, Sprite apod., rozlévají z originálních lahví, žadné postmixy. K dispozici na každé jídlo džusy (docela dobré). Dále k dispozici fresh (2 eura - vynikající). Pivo a víno roznáší - trvá to docela dlouho, ale číšníci opravdu kmitají, až nám jich bylo někdy líto.

Na pláži jsou k dispozici obědy - jednoduché - pořád dokola - nějaké maso, bulka, trochu zeleniny, opékaný brambor.

U bazénu bar - káva a automatu - bílá, černá, latté, kapucino atd., nápoje opět kvalitní.

To samé bar na pláži, opět k dispozici rozlévaná fanta, cola bez cukru, z automatů pak točí kolu a sprite (docela dobré). Na pláži celý den do pěti roznášejí fresh (2 eura).......

Oba bary fungují od 10:00 do 17:00. Jinak voda k dispozici stále. Snídaně od 7-10, obědy 12-15, večeře od 18:30 asi do 21:30. Na večeři zpočátku nával, od cca 19:15 už byl v jídelně klid. Jídla vždy dostatek - i ke konci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení ok, wifi na recepci mizerná, ale koupili jsme si na letišti data (etilsat - 10 euro - 18 GB - 9 GB na cokoliv, 9 na wahtsappy, meseng. apod. - net fungoval všude dobře).

Personál docela příjemný, občas na baru pomalejší a liknavější, ale jde to.

V areálu hotelu je množství různých krámků, dále je zde lékárna a doktor, od 12-15:00 je s doktorem slovenská sestřička. Chtěl jsem za pobyt jednou ošetřit, bohužel doktor mne odmítl s tím, že moje pojišťovna (evropská) s ním nemá smlouvu a vyhodil mne (s tím, že si to ošetření zaplatím sám za strašné peníze). Smlouvu má např. s axou apod.

Animátoři se snaží, každý den dvakrát volejbal, dále pak klasika - tance ve vodě atd. Také u bazénu jsou animační programy, ale je jich méně, u bazénu moc lidí nebylo. Večer jsou vždy nějaké programy (disco pro malé děti atd.), ale nijak zvlášť to neruší (bydleli jsme blízko a bylo to v pohodě). Na pláži se potulují různí prodejci, ale nejsou nijak extra vlezlí, spíše naopak, využili jsme služeb velblouda (za 15 minut 10 euro za jednu osobu) a dále pak Fresh drinky.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž krásná velká, dvě laguny, vzdálenost od apartmánů cca 300 - 500 m po krásné procházce mezi palmami. Vlevo od pláže oddělená nuda pláž. Na pláži dostatek lehátek, vše zdarma (včetně osušek). Přístup do vody částečně přes kameny, ale vždy je možné jít do vody přes písek. Celá pláž je jinak písečná. U pláže kotví pár malých lodí, nic velkého a neruší. Šnorchlování je možné z mola, nebo z levého "poloostrova" - tam začínají korály cca 5 m od břehu (ale u tohoto vstupu je zákaz, ale nikoho to nezajímá a nikdo to nehlídá). Od mola se musí plavat dále. Každopádně nejhezčí korály a také ryby jsou až dále od břehu, za bójkami. Korály jsou dost zničené, ale přesto se pár hezkých míst najde. Ryb je dostatek, viděli jsme manty, perutýny, rejnoky, murény atd. Na molu je většinou času jeden "plavčík", který vše hlídá, ale je ok, nevadí mu, že plavete za bójky, naopak nás tam dvakrát brzy ráno sám zavedl, aby nám ukázal, kde jsou nejhezčí korály a ryby.

Pár dní nám hezky foukalo, takže byly menší vlny, ale nic velkého.

Na pláži půjčovna veškerého vodního vybavení, je zde pobočka egypt divers, není problém si zakoupit různé výlety na moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu - jen poušť, cesta do hotelu trvá cca 1 hodinu autobusem, je to poslední zastávka za cestě.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem velice dobrý, já s ženou včetně obou dětí jsme byli spokojení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání