Napsat recenzi

velké zklamání

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 055x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

tento hotel jsem navštívili vloni a byli jsem vážně spokojeni. proto jsme se rozhodli, i pro cenovou dostupnost čtyřčlenné rodiny, že to letos zkusíme znovu. proti loňsku nám to připadalo daleko více ošumtělé a upadající, našli jsem vhodné slovo - povadlé.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

nejprve jsme dostali pokoj v nové části, ale úplně na kraji resortu, takže jsem z terasy před bungalovem měli výhled na polosmetiště se staveništěm dohromady a navíc opravdu hodně daleko pro malé děti, i když pokoj byl krásný. takže po různých dalších návštěvách nečistých a nevoňavých bungalovů jsme nakonec jeden blízko bazénu obsadili. žádná bomba,už jsem zažili lepší, ale vše fungovalo a na vyspání dobrý.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

egyptská klasika, ale najedli jsme se..pokud jsme sehnali místo u stolu,egyptští spoluturisté se chovali velmi nechutně, bezohledně, stůl po nich zůstával jak by na "ubrousku prostři se" vybuchl granát. a ty nechutně ušmudlané talíře a skleničky! pozor, raději otírejte ubrouskem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

personál velmi milý, mnohdy i vtipný, pokud se domluvíte jinak než rusky, jsou schopni udělat i u čepování "piva" slovní žertík. pozdraví, usmějí se, přidají něco milého pro dámy. animační programy každý večer klasika, nikdo vás ale nenutí do ničeho. ovšem fakt se nepředřou, posbírat plastové kelímky z pláže? nemyslitelné. a skvrna před jídelnou od rozlité koly? - tři dny výdrž!!!! pozor! nedostali jsem snídaňový balíček , prý jsme si neobjednali, 10 x v Egyptě a pokaždé to bylo automatické bez předchozího si nutného objednání. to nás namíchlo.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

vloni vážně luxus, letos ráno laguny krásně čisté a osvěžující, odpoledne už připlavala špína a binec z celého Rudého moře i s odérem. Fakt fuj. a bohužel se stavebními pracemi v okolí je zadní část s korálem zanesena jemným jakoby jílem, takže barevné korály až dál od pevniny, rybky v oblaku vířícího nánosu jsou špatně vidět, botky uvízly při chůzi..velký velký rozdíl proti loňsku

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

neexistuje..tedy nic, co by stálo za milá slova...

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

tam fakt už nikdy, stačilo. ale třeba budete spokojeni, bohužel jsme měli loňské srovnání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání