Napsat recenzi

Úžasná dovolená.

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 366x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojená dovolená se vším není co vytknout.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování v bungalovech se mi moc líbí je to soukromí pokoje velké s dvěma manželskýma lůžkama lednice každý den 1,5 l láhev vody,koupelna velká s velkým zrcadlem a vanou,moc mě překvapilo že je na záchodě přímo bidet,každý den čisté ručníky a osušky úklid prováděn každý den,klimatizace bez chyby nebyla hlučná

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava jako v Egyptě ale mě chutná bylo z čeho vybírat dva druhy rýže těstoviny brambory někdy i hranolky kuchaři velmi ochotní usměvaví pan šefkuchař porcoval plátky masa a dal kolik kdo chtěl moc jsem si ho oblíbila s úsměvem vás obslouží číšníci taky ochotní za dolar donesou pivo na stůl i kávu z baru vše dělají s úsměvem nevim kde pan co tady taky psal recenzi že jídlo špatné personál neochotný tak nevím asi si spletl hotel za mě vše ok.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Areál rozlehlý krásný všude kvetoucí keře palmy hlavně alej palem k pláži,všude čisto dohlíží na to sám majitel neviděla jsem nikde že by byl nějaký nepořádek,líbí se mi taky malá ZOO jsou tam kozy,holubi oslík jezírko s rybičkama.Jsou tam dva bazény u každého bar to jsme nevyužili jedu k moři ne k bazénu.Animační programy večer pěkné ty jejich tance břišní tanečnice,krotitel hadu,mis hotel no vše moc pěkné.Na pláži volejbal šipky cvičení v moři super animátor Mio stále usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž krásná písečná muže se i bez bot je tam i laguna má vlastní pláž ještě malá plážička naproti velké pláži to bylo naše oblíbené místo někdy jsme tam byli i sami.Taky je tam molo dá se i šnorchlovat to není moje parketa ale chodila jsem se dívat na rybičky.Na pláži bar barman příjemný taky je tam něco malého k jídlu když vyhládne.Musím vyzdvihnout ochotu kluků u lehátek ochotní nachystali lehátko i ručníky dohlíželi na pořádek všude čisto až na kavky(ptáky)ty stále něco hledaly v kočích a vyhazovali odpadky,ale hned to kluci uklidili.Moře krásné i když je odliv tak to nevadí voda je stále a krásně čistá je tam i nuda pláž což je to asi jediný hotel v egyptě.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Obchůdky v areálu hotelu ale dost drahé je dobré si zajet taxikem do Antonia nebo je zdarma jeden den nákup v Hurghadě taky je tady klinika pokud někdo má problémy tak je k dispozici doktor někomu hrozí faraon na to je dobrý Antinal koupili jsme ho v Antoniu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem to je můj názor super hotel už jsem byla podruhé a pokud pojedu do egypta tak jedině Coral to je moje srdcovka nedám na něj dopustit i mí rodinní příslušníci tady byli už podruhé a pojedou zase.Co je trošku problém tak slabá Wifi ale musí se vychytat místa kde funguje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání