Napsat recenzi

Už nikdy viac - Coral Beach Rotana Resort Hurghada

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 603x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Za par hodin napadany bordel od mravcov zijucich v stene okolo sprchovej baterie... Za par hodin napadany bordel od mravcov zijucich v stene okolo sprchovej baterie...
  • Za sprchovou bateriou kolonia mravcov... Za sprchovou bateriou kolonia mravcov...
  • Classic suit... Classic suit...
  • Nadherne more a plaz... Nadherne more a plaz...
  • Spinava a tecuca chladnicka - hovoria tomu minibar... Spinava a tecuca chladnicka - hovoria tomu minibar...
  • Polamana pristelka... Polamana pristelka...
  • Pri bazene... Pri bazene...

Velké sklamanie z dovolenky. Zamestnanci aj manazer rezortu arogantne klamu do oci. Celych desat dni budete jest na obed i veceru ryzu s kuracimi kridelkami, alebo rybou. Ak nemate rusky, alebo egyptsky pas a nesypete z rukava dostatok dolarov pri kazdej poziadavke, ani si vas nevsimnu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Osem mesiacov vopred sme si objednali a priplatili ubytovanie v "Deluxe suite", z rezortu prislo potvrdenie rezervacie a tak sme sa osem mesiacou uz len tesili. Po ubytovani sme zistili, ze nas ubytovali v inej jednotke, nez ako sme si objednali. Miesto plnohodnotnych posteli v druhej izbe boli polamane pristelky, vsade velke cervene mravce a v kupelni z okolia vodovodnej baterie vypadavali zo steny do sprchoveho kuta chuchvalce pripominajuce zbytky lariev. Po naslednej reklamacii nas vsetci svorne ubezpecovali, ze mame skutocne deluxe suitu, jednu z najkrajsich v rezorte (celkovo su v rezorte iba dve), vymenili pristelku a urobili postrek proti mravcom. Ked som behom par dni zistil, ze vedla nasej suity je dalsich 5 uplne totoznych, chyzny mi za uplatu prezradil, ze nemame deluxe suitu, ale classic suitu (v rezorte celkovo 6). Ked som im to nasledne dokazal, odbili ma so slovami, ze nech si nestazujem a som spokjny, pretoze classic suita znamena u nich vyssi standard ako deluxe suita...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Kazdy den na obed i veceru stale to iste - ryza a kuracie kridla, ryza a kuracie kridla a este ryza a kuracie kridla. Obcas to este prelozili nejakou rozmocenou vyprazanou rybou.

Co sa tyka zakuskov, tak tie musim uznat, ze boli rozmanite a vyborne...

Priserna vsak bola kultura stolovania, kde bolo az nechutne vidiet, ako si rusi a hlavne egyptania nakladaju plne stoly jedla, plne taniere na uz plne taniere, potom sa v tom prehrabuju a pada im to vsade na stol, stolicky a na zem. Ked "dojedia" (asi 30% z toho, co si vsetko nalozili), pride casnik, ktory vsetko pozbiera na vozik, popadane zvysky jedal zo stola najskor zmetie servitkou na stolicky a zem a potom este zo stoliciek na zem, polozi cisty pribor a ponukne vam pripraveny stol k stolovaniu...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Animatori boli dobri, hlavny animator bol excelentny.

Ostatny personal - k rusom a egyptanom uctivy, ak chcete aby sa usmiali a pozdravili aj vas, budete potrebovat vela dolaroviek na sprepitne...

Bazeny ciste a udrziavane.

Ak chcete mat pri bazene lehatko, musite ist este rano, pretoze po ranajkach tam egyptania nahadzu na lehatka osusky, aby mali "rezervovane miesta" a pridu az po obede...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nadherne mores pozvolnym vstupom idealnym pre deti, krasne a ciste plaze, len si treba uvedomit, ze popis CK o krasnej piesocnatej plazi nie je celkom presny a pravdivy, pretoze piesok tu nikde nenajdete. V skutocnosti sa jedna o jemny strk s drtenymi muslami, ktore su pri chodzi na boso dost ostre, takze je nutne pocitat s obuvou do vody.

S lehatkami je to podobne ako u bazena - plne plaze lehatiek s osuskami, ale nikde nikoho...

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Polovica bungalovov ma vo svojom okoli travu, krasne palmy a pestrofarebne kriky, ale druha polovica pust a sem tam kaktus.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Keby ma nepodviedli s ubytovanim, arogantne a s usmevom neklamali do oci a nedavali stale na javo, ze nie sme domaci, alebo rusi, ktori su tu uz vlastne tiez domaci, asi by som bol velmi spokojny, ale uz to riskovat nebudem...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání