Napsat recenzi

Pojedeme znovu

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 621x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 11

Dvanáctidenní pobyt v kvetoucí zahradě, mezi palmami u průzračného moře.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Přesto, že resort na první pohled působí obřím dojmem, ubytování v bungalovu zajišťuje naprosté soukromí. Bungalov je situován tak, že jsme po celou dobu nijak neregistrovali, zda vedle nás je někdo ubytovaný. Posezení před bungalovem je kouzelné, výhled je na rozkvetlé keře, palmy. Každodenní servis, včetně donášky bezplatné balené vody.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Kdo zná Egypt ví, jaká je místní kuchyně, pro našince celkem jednotvárná a opakující se. Tudíž po 10 dnech už nedalo příliš kombinovat. Chuťově jídlo dobré, množství zeleninových salátů, kterým jsme se však vyhýbali, stravovali jsme se pouze jídlem, které prošlo tepelnou úpravou. Výborné zákusky. Jídlo bylo neustále doplňované, ale vzhledem k velikosti jídelny byly docela fronty a to zvláště v době večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení bungalovu je srovnatelné s hotelovým pokojem, samozřejmostí je trezor, personál ochotný nejen v jídelně, ale i plážový bar.

Se službami spokojenost, většinou usměvaví kluci, kmitali. Host je pro ně jednička, přesto, že byl právě ramadán, nijak zvlášť se to neprojevovalo. Kdo nás potkal, automaticky zdravil, všude jsme měli přednost. Řešili jsme drobné problémy se zámkem na kartu a s trezorem, vše rychle a s úsměvem dali do pořádku. My jsme celkem pohodáři, takže jsme se s nimi i zasmáli.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Prostředí a moře je kouzelné, možnost potápění, pláž je dostatečně velká, dostatek slunečníků a zástěn, nebylo třeba předem zabukovávat, kdykoli jsme přišli, pohodlně jsme místo měli. Pláž je klidná a není hlava na hlavě.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Přímo v areálu je nejen botanická zahrada, ale i mini zoo, kouzelné. Obrovské množství palem, keřů, kvetoucích kaktusů, je se na co dívat. Personál se stará, v místě lékárna, pár obchůdků, žádné otravování ze strany prodávajících. Nabízejí, lákají, ale nejsou otravní.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Prostředí, moře je tady na jedničku, nevyhledáváme na své dovolené naprostou dokonalost, takže bereme vše, co trochu pokulhává s úsměvem a v pohodě. Jediný problém, který jsme zde zaznamenali je malá kapacita jídelny, kde se především v době večeře stojí fronta. My jí stáli proto, že jsme nechtěli jíst pro nás v pozdní hodině. Okolo půl deváté byl výběr a množství jídla stejný jako v sedm. Jedna poznámka - v resortu je cca 90% ruská klientela.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Coral Beach - 15. 7. 2014 6:33

Jak to vypadá u korálů? Nejsou už moc zničené? Přece jen tento hotel je už starší, a prošlo tam spousta lidí. reagovat

kacerka: Re: Coral Beach - 15. 7. 2014 7:22

Korály jsou k pozorování nedaleko od břehu, včetně barevných rybiček, pásmo korálů je poměrně rozlehlé, jsou skvostné. reagovat

Zdenka: Re: Re: Coral Beach - 15. 7. 2014 18:12

Díky za odpověď, mám tento hotel asi 2 roky v hledáčku, a je fajn, že se Vám tam líbilo. reagovat

Alča: Re: Re: Re: Coral Beach - 4. 9. 2014 14:35

V tomto hotelu jsme byli 3x, ale s úrovní to šlo hodně z kopce.Jestli Vám nevadí Rusové,kterých je tam požehnaně, tak jeďte.Ubytování si vyberte jedině s výhledem na moře.Jinak je to katastrofa.My už nikdy více. reagovat

kiwi: Re: Coral Beach - 29. 7. 2014 12:42

Minulý rok jsem přidal při psaní recenze nějaké foto a videa. Tak se podívejte. Samozřejmě pobyt tolika lidí korálům nepřidá a zákonitě se to projeví.Každý den vidíte jak několik lidí přinese na podívání urvaný korál,chobotničku v kelímku či kraba(pak to nechají u lehátka a odejdou). Ale i přesto je pořád na co se dívat. Hlavně ráno tak po 8 hodině.Nesmíte dlouho spát. reagovat

Zdenka: Re: Re: Coral Beach - 15. 9. 2014 7:04

pro kiwi: No my dva tedy žádní ospalci nejsme, pro nás i ta snídaně v 7 hodin už je pozdě. A kolem půl osmé už jsme na pláži mezi prvními.Takže díky za info a na příští rok budu hlídat lasty do tohoto hotelu. reagovat

kiwi: Re: Re: Re: Coral Beach - 23. 9. 2014 16:57

To musím dát přečíst manželce,která mi vždy říká že jsem blázen takhle brzo.(přidám ještě nějaké video ke své recenzi), reagovat

Zdenka: Coral Beach - 27. 7. 2014 6:28

Ještě bych se chtěla zeptat, údajně tam má být i nudistická pláž. Snad ji už nezrušili, ve většině recenzí o tom nikdo nepíše. reagovat

kačerka: Re: Coral Beach - 28. 7. 2014 7:50

O nudistické pláži jsem neslyšela, je za rezortem už je skoro liduprázdno, tak možná někde soukromí najdete. reagovat

kiwi: Re: Coral Beach - 28. 7. 2014 16:29

Je tu,ale není moc velká Když se podíváte na satelitní foto tak je po levé straně ( z výšky to vypadá jako indiánské tee-pee). reagovat

Zdenka: Coral Beach - 29. 7. 2014 14:54

Díky za info. Viděla jsem to na mapě, jen mě zajímá, jestli tam ještě je. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání