Napsat recenzi

naše dovolená byla úspěšná!

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 268 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenka v rezorte Coral Beach bola výborná. I napriek uvedeným nedostatkom máme množstvo krásnych zážitkov. More a podmorský život pozorovaný pri šnorchlovaní je neskutočne krásny. Svoj podiel na príjemne strávenej dovolenke majú i delegáti a sprievodcovia po výletoch s CK . Sú vynikajúci. CK výborne organizačne zabezpečila pobyt od začiatku až do konca. Pobyt v Coral Beach môžem s touto CK odporúčať.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytovanie v priestranných klimatizovaných bungalovoch. Izba predsieň a kúpelňa spojená s WC. Zvlášť kúpelňa by potrebovala dôkladnejšiu údržbu, Staršia , pomerne hlučná chladnička a nábytok, ktorý bol funkčný, ale už dosť opotrebovaný volajú po výmene. Izba s dvomi rozmernými posteľami. Výhľad do "záhrady" a more cez dve francúzske okná vedúce na terasu. Denné upratovanie s výmenou uterákov a osušiek. Celkovo, ale možno hodnotiť ubytovanie ako dobré

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pri dlhšom pobyte je strava jednotvárna. Výber a kvalitu môžno hodnotiť len priemerne s vedomím, že destinácia ponúka iné kvality, ale určite nie gastronomické.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Služby hotela, možno hodnotiť pozitívne. Údržba poriadku okolia a ubytovania bola veľmi dobrá. V jedálni sa neustále pohyboval personál udržujúci čistotu od podlahy až po stoly. Niekedy pre našinca zvláštne ak sa pomedzi obedujúcich hostí pohybuje personál so smetákom a lopatkou. Inak personál je veľmi úslužný a ústretový k vaším požiadavkam. Nedostatkom je slabé pokrytie WIFI signálom internetu v hotelovej hale. Rovnako sa netreba spoliehať na telefonické budenie z recepcie.

jsme si užili místní exkurze safari-ostrov giftun . také jsme navštívili velké akvárium v hurghadě. našli jsme levnější jízdenku vyletyhurghada.com

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Promenádou od hotela cca 100 m sa dostanete na priestrannú širokú pláž vyhradenú pre hostí z rezortu. Pláž je denne udržiavaná, čistá s množstvom slnečníkov. Ku každému patria dve lehátka s matracami a rozmerné tienenie proti vetru.Je tvorená pieskom s rozdrveného koralového podložia, ktorý je pomerne ostrý. Odporúčam obutie do vody. More je TOP, krásne čisté v lagúnach, ktoré chránia koralové útesy s možnosťou šnorchlovania. Denne je možné na pláži si vyzdvihnúť zdarma osušky. Bar ponúka len občerstvenie. Nikdy nebola núdza o miesto na plázi.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

velmi pěkné zelené území a velmi čisté!

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

dobrý hotel pro relaxaci

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání