Napsat recenzi

Dovolená dvou seniorů

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 717x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

S dovolenou v tomto resortu jsem byli velmi spokojeni, uvedu níže. Důrazně ale uvedu nedostatek, který nám možná znemožní další využití nabídky CK. Jde o letadlo. Dosud jsem létával samostatně, takže jsem se nesetkal s tak otřesnou leteckou dopravou. Řady jsou zjevně posunuty tak, aby se "vlezlo" co nejvíce kusů (ani se mi nechce psát lidí). V takovém letadle je každá cesta pro normálně vzrostlého člověka utrpením, trvá-li vice než 2,5hodiny. Dokonce v letadle docházelo z tohoto důvodu k hádkám mezi cestujícími vzájemně se obviňujícími, že mají sedadlo s mezerou o 2cm větší. Je to nedůstojné a jistě by si lidé pár stovek k těm tisícům co dovolená stojí připlatili, aby nebyla takto snižována jejich důstojnost. Rozhodně již nepoletíme s touto leteckou společností, pokud nedojde ke změně.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme beach front bungalov. Velká spokojenost s tou výhradou, že vzdálenost od pláže byla dost velká.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Myslím, že každý si vybere jídlo vhodné pro něj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Chování personálu byla velmi vstřícné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Naproti bungalovům je jak lagunová pláž, tak prostor s korálovým zálivem s úšasnou možností pro šnorchování. A hned vedle přístav pro případné výlety lodí.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Klasika pro tyto resorty.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Velmi velmi dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mm: letecka doprava - 10. 12. 2019 11:55

pan karel ma naprostou pravdu, my jsme leteli s turkama hruza ,trapeni bez piti a dobytcak Corendon rozmlatili kufry,necitime po 4,5 h pater ,nohy proste cele nedustojne 21.stoleti Zniceni priletime a dva dny jsme nepouzitelni a to se opakuje i zpet reagovat

Karel Žilák: Udělejme s tím něco - 21. 12. 2019 14:27

Jsem rád, že souhlasíte. Myslím, že cestující by se měli výrazněji ohrazovat proti takové praxi některých společností a naopak veřejně doporučovat aerolinky, jež jsou ke svým zákazníkům přece jen o trochu slušnější reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání