Napsat recenzi

Tohle je 4* hotel

Recenze hotelu Calimera Blend Paradise Resort & Aquapark ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 67 čtenářům
Fotografie: 37
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je odhadem minimálně 40-45 let starý. Byl 10 let zavřený a nedávno znovu z části otevřený. V cestovce tvrdí, že stavební činnost nebude rušit pobyt, což mají pravdu. Částečná obsazenost je dobrá v tom, že tam je méně lidí, dá se najít volné lehátko buď u bazénu, nebo na pláži a v jídelně není tlačenice. V době nevětší slávy to byl 5*, teď už ale ne. Kdo bude počítat s tím, že jede do 4*, tak by nemusel být zklamán. V některých hotelech je Wi-Fi jen na recepci, tady jsme měli Wi-Fi i v nejzazším pokoji. Každý si najde něco dobrého a něco špatného.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

V den příjezdu bylo na podlaze hodně prachu, jako by se několik měsíců neuklízelo. Další dny už byl úklid OK. Postele široké s dobrými matracemi. Lednička zvenku víc topila, než kolik uvnitř chladila. Stará, hlučná, drnčící a nevýkonná klimatizace, která pokoj skoro vůbec nevychladila. Nábytek je starý, ale funkční. Pokoj je velký s velkým balkonem a s posezením. Na skříni ležela hromádka stavební sutě.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Není to tak, že by se přišlo do jídelny, člověk by udělal wow! a nevěděl by, co si vybrat nejdřív. I tak se dá ale vždy ze dvou až tří jídel dobře najíst. Čekal jsem hodně ryb, ale na oběd či večeři byl vždy jen jeden druh ryby, obalovaný v těstíčku a fritovaný. Jídla se obměňují. Zákusky jsou skvělé. Z jídelny si lze odnést jídlo ven k venkovnímu posezení. Možnost à la carte.

Pivo je dobré, lepší než některé naše patoky. Červené i bílé víno jsou obstojné. Kafe hrozné. Džusy a míchané nápoje jsou katastrofální.

U bazénu jsou jen fritovaná jídla. (kdo by to ale jedl, když je plný po snídani i obědě )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

V normálním bazénu je studená voda, takže je skoro pořád prázdný. Vyhřívaný bazén má při kraji brouzdaliště po kolena pro děti, pak je ale propad do cca 1,8m hloubky, takže je potřeba děti pořád hlídat.

Nová pěkná posilovna, koutek pro děti, stolní fotbal, večerní bar s kulečníkem.

Personál je ochotný, milý, vstřícný. Animátoři jsou velmi milí a nadšení.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je pěkná písčitá s pozvolným vstupem do moře. Tím, že je hotelový areál z části uzavřený a je méně lidí, se dají najít volná lehátka. Moře je čisté. Během našeho pobytu hodně foukalo, přesto nebyly velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Bezprostřední okolí hotelu je pěkně upravené a je udržované. Pláž je od hlavní budovy vzdálená cca 550m. (to se může někomu zdát daleko, někdo jiný to vezme jako fajn procházku. Dřív tam jezdila lanovka, teď je ale nefunkční, na fotkách z cestovky jsou lana vyretušovaná). Ve druhé polovině cesty na pláž se prochází uzavřenou oblastí a kousek před pláží se míjí několik „stavebních mrtvol“.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Po prvotním šoku, že takhle 5* nevypadá, jsme začali hledat něco, co je fajn.

V recenzích někdo psal, že to chce reklamovat, ale asi tak hrozné to zase není, i když 5* to není.

Překvapivě je potřeba něco proti komárům, které jsem na poušti nečekal.

Z hotelového areálu je možno jít do města, kde je nedaleká nákupní třída. Zde je ale potřeba smlouvat a smlouvat. Nebo si lze objednat Uber a nechat se zavézt do nákupního centra Senzo (cca 2km), kde jsou pevné ceny a nesmlouvá se.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Eva Cuplová: stížnost na hotel calimera blend paradis - 19. 8. 2023 13:42

31.7.2023 nejezdit do hotelu calimera blend paradis, ubytují svoje soukmenovce a na klienty kteří maji zaplacený hotel už od ledna tak ty ubytují ve vedlejším komplexu.To není hotel ani ubytovna ale prasečák.tento hotel už nikdy! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání