Napsat recenzi

Katastrifa

Recenze hotelu Blue Lake Resort & Aquapark **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 235x
Recenze se líbila: 82 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Dosli smo u horel oko 1 i 30 ujutru.Pri samom ulazu zapljusnuo nas je smrad iz kanalizacije.Ljubazno su nas odvelili u sobu koja se nalazi blize magistrali nego plazi.Umorni od puta kako bi se smestili u krevet docekala nas je prljava posteljina,prljavi peskiri čaše užas.Zvali smo recepciju da se pozalimo i čekali 45 min da pośalju sobaricu da nam promeni posteljinu.Higijena je grozna Dali smo 10e kako bi nam sutradan dodelili novu sobu gde smo isto morali ribati sami wx školjku od urina .Bolje ostati u svom domu i brčkati noge u lavoru nego doći u ovaj hotel.

Nemojte se zavarati sto na sajtu pise da ima vise restorana NIJE TAČNO postoji samo jedan eropski gde se svi hrane. U Italijanskom restoranu umesto iitalijanskih specijaliteta dobili smo

Paradajz čorbu

Pirinač i batak koji se istovremeno sluzio u glavnom restoranu gde smo inace jeli.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Prljavo, higijena nula.U kupatilu ne postoji četka za wc šolju .Odvod u tus kadi zapušen i konstntni smrad na kanalizaciju iz kupatila prodire u sobu.Ne menjaju peskire i posteljinu a ocekuju svaki put napojnicu jos nije zadovoljan kada dobije egipatske pare nego trazi evre Sce u svemu jedan veliki bezobrazluk.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Hrana jednolična, pirinač krompir (koji je uvek hladan) Tanjiri se ne peru već izgleda samo obrisu tako da su konstantno masni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Da se ne bi ponavljala sve gore navedeno se odnosi na osoblje

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Jedino sto valja je plaža i samo more stim sto su vam lezaljkev ise polomljene nego cele

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Katastrofa,ruinirana kao da je ratno stanje sve napusteno i strasno smrdi .

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Kad bi mogla nula, stavili bi

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání